RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Jeg har fått drømmejobben!

Den nye VMR-lederen har vokst opp med Vålerenga.

- Som en jente fra Oslo øst, har jeg vokst opp med å kjenne til Vålerenga som supporter. Når jeg fikk vite at jeg hadde fått jobben, synes jeg at det var kjempegøy!, sier nyansatt leder av Vålerenga mot Rasisme, Rannveig Sundelin.

- Gjennom denne jobben får jeg være med på noe som er veldig verdifullt, samtidig som jeg får være en del av Vålerenga. Det er farlig å snakke om drømmejobben, men jeg må si at dette ikke kan være langt unna. Her har jeg tenkt til å være lenge!

Vålerenga mot Rasisme har vært igjennom en lang prosess for å finne en prosjektleder etter Knut Akselsen. Mandag begynte 33 år gamle Sundelin i jobben.

- Det er ekstremt mye jeg skal sette meg inn i, som det er ved alle nye jobber. Men jeg gleder meg veldig til å kunne utvikle de prosjektene som allerede er her, og gjøre de enda bedre enn det de allerede er. Utover høsten kommer vi for eksempel til å forsette med Åpen Hall, hvilket er et prosjekt jeg ser vi kan utvikle og gjøre masse ut av.

Tidligere VMR-leder, Knut Akselsen, hadde store planer om en For!-kampanje som skulle fokusere på gode holdninger. Gode holdninger er noe Sundelin vil absolutt vil føre med seg videre:

- Mye av mitt fokus vil ligge på dette med holdninger. Jeg vil jobbe med holdingskampanjer, ikke nødvenigvis fordi det er masse dårlige holdninger omkring, men vi får hele tiden nye medlemmer her i Vålerenga. Jeg ønsker at disse skal lære om Vålerenga-identiteten og vite hva det vil si å være en del av denne sjela.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere