RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Jeg skammer meg

Foto: Lotta Lemche/TV3
Sist oppdatert:
Men Gleager fortsetter løgnene med uforminsket styrke.

(SIDE2:) Det er ikke alltid lett å være Casanova, det har Mads Gleager fått erfare den siste uken på «Paradise Hotel».

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Han har i det siste kost seg på soverommet med vakre Maria, men fikk plutselig et forklaringsproblem da hans tidligere Paradise-kjæreste, Pernille, dukket opp igjen inne på hotellet.

Lokket i seng
Pernille og Gleager var svært forelsket fram til Pernille måtte forlate hotellet for noen uker siden, og mens hun har sittet å lengtet på utsiden, har altså den danske sjarmøren moret seg stort med nykommer Maria. Nå må han velge hvilken av de to jentene han har lyst å beholde på hotellet.

Les mer: Snøret i bånn med dame nummer to

Som den gentleman han er lovet han å holde seg unna Maria fram til han hadde truffet valget sitt, men viljestyrke er nok ikke noe Gleager har i bøtter og spann.

– Maria kom ut fra badet i en liten g-streng og med brystene godt pumpet opp. Jeg synes faen meg det var vanskelig, innrømmer Gleager da han snakker med Jon dagen etter.

– Kom du til å ha sex med Maria i går, spør Jon.

– Ja. Jeg burde nok ha stoppet det, sier Gleager og innrømmer at han ikke aner hva han driver med.

Lover og lyver
I torsdagens episode må han derimot finne ut av det litt kvikt. Det er nemlig parseremoni, og liten tvil om at både Maria og Pernille kommer til å stille seg ved den virile dansken.

Sånn for sikkerhets skyld lover han både Maria og Pernille at han kommer til å velge akkurat henne, og spesielt Pernilles venner Line Sofie og Jon, synes det er hardt å se venninnen bli løyet rett opp i ansiktet.

– Du betyr aller mest for meg her inne. En gang imellom møter jeg en pike som jeg får følelser for, og det har skjedd med deg, men ikke med Maria, sier han til Pernille, samtidig som han lover Maria at «Det er deg jeg vil stå med».

Skuespill
– Gleager, Jon og jeg sitter å snakke, og så kommer Pernille inn og så slår det fullstendig over i skuespill fra Gleager side, noe jeg virkelig ikke liker, sier Line Sofie om alliansepartnerens oppførsel.

– Vi sitter å lyver Pernille rett i trynet, og jeg føler meg som en drittsekk, forteller Jon.

– Jeg er lei av å lyve. Jeg vil bare ha denne uka overstått, sier Gleager til Pernille. og så spørs det hvem det er han egentlig lyver til.

Se hvem Gleager velger i «Paradise Hotel» torsdag, klokken 22.30 på TV3

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere