*Nettavisen* Nyheter.

– Lily dater håndverker

RUSFRI: Den tidligere partyjenta Lily Allen har angivelig lagt drogene på hylla og blitt voksen. Foto: (Getty Images)

Lily Allen er ferdig med kjendiser og gamle millionærer.

(SIDE2:) Kanskje det er sånn at Lily Allen faktisk leser Side2?

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Bare en dag etter at vi melder at det nå er populært å date håndverkere, kommer nyheten om at popprinsessen er blitt sammen med en maler. Og ikke en av den kunstneriske varianten.

Les mer: Kvinners dateobjekt nummer én

Lilys forrige kjæreste var den 45 år gamle, styrtrike, kunsthandleren Jay Joplin. De to slo opp visstnok på grunn av aldersforskjellen, selv om onde tunger vil ha det til at Lilys hitsingle «Not Fair» handler om nettopp Joplin (sangen handler om en mann som ikke strekker til i senga).

Les mer: – Jeg orket ikke den dårlige sexen

Forhåpentligvis vil Allen trives bedre sammen med det tabloidavisen The Sun påstår er hennes nye kjæreste, en helt vanlig fyr kalt Sam Cooper.

Betatt
Cooper er bare et par år eldre en 24-åringen, og er sjef for et team av polske arbeidere som hjelper ham med å pusse opp hus i London.

– Lily er lei av å bare være sammen med andre kjendiser, sier en kilde til avisen.

– Hun ønsket å gå ut med noen på sin egen alder, som ikke jobber med musikk eller media. Sam er skikkelig jordnær. Han arbeider hardt som maler, og har et helt normalt liv, sier kilden.

– Lily er veldig betatt av ham. De har kjent hverandre en stund, men de har nettopp begynt å date på ordentlig.

Snek seg forbi fotografene
Den kjærlighetssyke 24-åringen var ute å spiste med sin nye utkårede tirsdag kveld, på den elegante restauranten Scotts i London.

Cooper dukket opp i Audien sin og vandret ubemerket rett forbi alle fotografene og inn i restauranten der han spiste middag med Lily og den berømte kunstnerkompisen hennes, Damien Hirst.

Lily Allens kjærlighetsliv har vært fargerikt de siste årene. Først hadde hun en stormfull affære med Mike Skinner (The Streets) som endte i bittert fiendskap. Etterpå datet hun plateselskapssjef Seb Chew, før hun ble sammen med Chemical Brothers Ed Simons. De to slo opp rett etter Lily spontanaborterte barnet de ventet sammen.

Les mer: Lily dumpet av kjæresten

Vi får håpe «en vanlig fyr» er det som skal til for å gjøre Lily lykkelig.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.