– Nytt «GTA» i 2010

Foto: (Rockstar)

Spillbransjens førsteanalytiker ser inn i fremtiden.

30.09.09 12:56

VIKTIG INFORMASJON:Fra 1. oktober bruker Spillmagasinet ikke nettadressen spill.no. Lagre spillmagasinet.no i bokmerkene dine.

(Spillmagasinet): Spillindustriens favorittanalytiker, Michael Pachter i selskapet Wedbush Morgan, kaster molotow-cocktailer på fansen av «Grand Theft Auto». Ifølge Pachter vil det neste spillet i serien dukke opp allerede i 2010.

– Vi forventer fremdeles et «GTA»-spill i løpet av kalenderåret 2010. Men det er usikkert om spillet slippes innen Take-Twos finansår, som slutter 31. oktober 2010, sier Patcher ifølge nettsiden VG247.

I kalenderåret har vi dermed to måneder igjen før 2010 går over i historien. Analytikerkollega Anthony Gikas i Piper Jaffray er litt mindre optimistisk på vegne av utålmodige spillere. Han tror på et nytt «GTA» i løpet av finansåret 2011, altså mellom 1. november 2010 og 31. oktober 2011.

Rockstar, som er spillstudioet bak de beryktede spillene, har to annonserte «GTA»-spill igjen på utgivelseslista i 2009. «GTA IV: The Ballad of Gay Tony» slippes til Xbox 360 29. oktober mens PSP-versjonen av « Grand Theft Auto: Chinatown Wars» kommer i begynnelsen av november.

Foruten de to spillene, har Rockstar annonsert det PS3-eksklusive «Agent». Vi vet forsvinnende lite om spillet, annet enn at det skal bli en spionthriller fra 70-tallet, og at det ifølge Rockstar blir stort og helt forskjellig fra GTA.

Ta en titt på den siste traileren til «Ballad of Gay Tony»:

HTML EMBED

Les flere saker om spill på forsiden av Spillmagasinet.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.