RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

... Og så kom Mette-Marit

Sist oppdatert:
Endelig dukket Mette-Marit opp på moteuka, men det ble en snarvisitt...

(SIDE2): Tirsdag ble kronprinsesse Mette-Marit hedret som ambassadør for norsk mote under åpningen av Oslo Fashion Week - men glimret med sitt fravær.

Fredag kveld dukket hun derimot uventet opp på Iselin Engans visning i Oslo Kongressenter.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Funnet sin favoritt
Mette-Marit har virkelig lagt sin elsk på den norske designeren, som for alvor ble kjent gjennom «Designerspirene» på TV 3. For nøyaktig ett år siden dukket kronprinsessen også overraskende opp på Iselin Engans visning - på samme sted. Den gang ble kronprinsessen med backstage, der hun fikk hilste på designeren.

- Jeg visste ikke at du skulle komme, sa den glade designeren da hun møtte kronprinsessen etter showet i fjor.

Hastet videre
Det er tydelig at Mette-Marit har funnet sin norske favoritt i nettopp denne designeren. Engans visning er den eneste Mette-Marit har sett under moteuken i Oslo i høst. Kronprinsessen tok seg ingen tid backstage denne gang, men hastet ut av Oslo Kongressenter så fort visningen var over.

Sviktet Undorn
Mette-Marit har tidligere vist stor interesse for «Undorn» av Karina Kjenner Titze, men da designeren var den første norske designeren til å holde moteshow i Operaen mandag denne uken, var ikke kronprinsessen å se.

Trendy
Vår kronprinsesse viser nok en gang at hun henger med på motene, og kom fredag i et lekkert høstantrekk i helsort. De skyhøye sorte skoene i lakk satte en virkelig spiss på antrekket.

Også mamma Marit kom i sort fra topp til tå, men hadde tatt skrittet ett hakk lenger enn Mette-Marit - med knallrøde lepper.

Les mer om moteuka her:

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere