RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Overgangs-ryktene er forstyrrende

Sist oppdatert:
Branns heteste salgsobjekt Paul Scharner distraheres av overgangssnakk og innrømmer at det ikke er ideell oppladning før søndagens møte med Lyn på UIlevaal.

Paul Scharner er i søkelyset til europeiske klubber om dagen. Midtstopperkjempen kan forsvinne fra Brann allerede ved neste overgangsvindu og østerrikeren innrømmer at støyet rundt ham påvirker ham.

- Det er ikke den beste følelsen om dagen nei. Alt overgangssnakket er forstyrrende og ikke ideelt i forhold til opplading til kamp, sier Scharner.

Han synes i tillegg det ikke er særlig gunstig med overgangssnakk så lenge det ikke ligger noe konkret bak.

- Jeg liker ikke at det spekuleres så mye om en overgang så lenge det ikke er noe konkret. Jeg lar det ikke påvirke mine prestasjoner på banen, men det blir likevel mer en byrde enn en glede. Det viktigste for meg nå er jobben jeg skal gjøre for Brann, sier Scharner og smiler bredt.

Har erfaring
Det er ikke første gang østerrikeren har vært utsatt for overgangsspekulasjoner. For å holde fokus på kommende kamper drar han nytte av tidligere erfaringer.

- Selv om det er forstyrrende med overgangssnakk lar jeg det ikke gå innpå meg. Jeg har vært med på dette før, da jeg var i Austria Wien. Jeg har lært mye av det og ble sterkere mentalt, sier Scharner.

Vi husker alle hvordan overgangsspekulasjonene påvirket juvelen og rekordsalget (20 millioner) Seyi Olofinjana før han gikk til Wolverhampton, så gjenstår det å se om Scharner ikke lar seg affisere. Første test er på søndag.

Ingen råd fra Mjelde
Trener Mons Ivar Mjelde har selv vært et hot salgsobjekt som spiller og vet hvordan Scharner har det om dagen. Han ønsker likevel ikke å gi sin elev noen råd.

- Det er ingenting konkret ennå og det er foreløpig bare snakk. Det der klarer Paul (Scharner) å håndtere fint sammen med hans rådgiver, sier Mjelde og snakker heller mer enn gjerne om kampen mot Lyn på søndag:

- Jeg vil ikke røpe de store hemmelighetene, men vi skal ta tre poeng. Jeg ønsker at laget skal prestere like godt som vi har gjort i det siste. For det må vi jobbe hardt, avslutter Mjelde.

Trolig Brann-lag (4-4-2): Opdal – Hanstveit, Scharner, Soma, Sigurdsson – Huseklepp, Andresen, Miller, Sanne – Macallister, Winters.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere