RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Ringen verdt over 400.000

Foto: FREDRIK SANDBERG / SCANPIX (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Det er ikke noe småtteri Jonas Bergström har investert i når han fridde til prinsesse Madeleine.

(SIDE2:) Ifølge svenske Aftonbladet er forlovelsesringen til prinsesse Madeleine verdt et sted mellom 400.000 og 500.000 svenske kroner.

Mer fra Side2. no: Sjekk forsiden nå

– Smakfull
Og Bergström får god kritikk for sitt valg av ring, som av juveleren Bukowski omtales som vågal, men et smakfullt valg. Ringen er firkantet og mindre klassisk enn kronprinsesse Victorias diamantring.

Prinsesse Madeleine selv viste stolt fram ringen da hun og forloveden møtte svensk presse etter at det kommende giftermålet ble offisielt tirsdag morgen.

Måtte vente i to måneder
Under pressetreffet innrømmet Madeleine og Jonas at de hadde vært forlovet i to måneder. Men det var først tirsdag, da forlovelsen var offisiell, at hun kunne ta på seg ringen.

– Dette er faktisk første gangen jeg får bære ringen, så dere kan tenke dere hvordan jeg har lengtet etter å møte dere, spøkte Madeleine overfor journalistene.

Bergström fridde til kjæresten gjennom sju år på Capri den 12. juni.

– Så klart jeg vil, svarte jeg, fortalte Madeleine.

Kongen betaler
Ifølge Aftonbladet er kong Carl Gustaf, som skal være svært begeistret for sin kommende svigersønn, villig til å betale for bryllupet til Madeleine. Det er imidlertid trolig at den svenske staten vil bekoste en god del av bryllupet til kronprinsesse Victoria.

Begge er antatt å bli store begivenheter i Sverige i 2010.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere