RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Sienna sint, men sterk

Sist oppdatert:
Sienna Miller ønsker ikke å møte pressen etter at Jude Law sto fram og fortalte om sitt utroskap. Hennes mor, Jo, snakker i stedet mer enn gjerne.

(SIDE2): Etter at Jude Law sto frem offentlig og innrømmet at han hadde vært utro med barnepiken har hele Storbritannia vendt han ryggen.

Sienna Miller ble i går kveld beskrevet som «for sint til å gråte», over forlovedens sidesprang. Ifølge moren har hun avlyst bryllupet og er så fra seg at hun knapt nok har sovet.

- Sienna er for lei seg til å gråte for øyeblikket. Det er sinne og forræderi. Jeg ville ikke trodd at han kunne gjøre noe slikt mot min datter, ikke for alt i verden, sier Jo Miller til The Sun.

- Vi har snakket sammen jevnlig og ingen av oss har sovet stort. Men Sienna er en tapper kvinne. Hun har alltid vært veldig sterk.

Selv om både Jude og Sienna oppholder seg i samme by, er de ikke sammen.

- Sienna er ikke sammen med Jude for øyeblikket. Jeg har ikke hørt noe fra han og regner ikke med å høre noe fra han heller under disse forholdene, sier moren til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere