RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Tok kokain i tre dager

Foto: Joel Ryan (AP)
Sist oppdatert:
Mischa Bartons sammenbrudd kan skyldes narkotikamisbruk.

(SIDE2): Onsdag sist uke ble O. C-stjernen innlagt på sykehus. Mischa Barton skal selv ha kontaktet politiet for å bli fraktet trygt til sykehuset for å få behenaling.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Nå hevder ulike amerikanske medier at Barton ligger på psykiatrisk avdeling, og at hun er innlagt på grunn av narkotikamisbruk.

– Sammenbruddet kom etter en tre dager lang kokainfest, skriver blant annet ContactMusic og New York Post.

Barton er ifølge venner i svært dårlig form, og det opplyses at hun har fått et sammenbrudd.

Skuespillerens talsperson har bekreftet at Barton selv kontaktet politiet for å få «medisinsk hjelp» sist uke, men ønsker ikke å kommentere situasjonen ytterligere.

Utsetter premieren
Bartons aktuelle «The Beautiful Life», er utsatt en uke som følge av at hun er innlagt på Cedars-Sinai Medical Centre i Los Angeles. TV-serien er produsert av Ashton Kutcher, og Barton spiller en supermodell som kjemper for å klare seg på toppen i motebransjen i New York.

- Det er en yngre versjon av Sex in the City. Jeg spiller en «super-bitchy» modell som bor i New York, det er vanskelig fordi rollen er så langt fra hvordan jeg er. Hvis piloten blir godt mottatt kommer jeg til å tilbringe en god del tid i New York, har Barton tidligere uttalt om «The Beautiful Life» .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere