RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

– Uforbederlig utro

I HARDT VÆR: Simon Cowell er vant med å skuffe folk. Men for en kvinne i femtiårene, tok følelsene fullstendig overhånd.
I HARDT VÆR: Simon Cowell er vant med å skuffe folk. Men for en kvinne i femtiårene, tok følelsene fullstendig overhånd. (Getty Images)
Simon Cowells eks sladrer på TV-slemmingen.

(SIDE2): Simon Cowell, kjent for sine trange hvite T-skjorter, like mye som sin delaktighet iblant annet «Britains Got Talent» og «American Idol», får passet påskrevet av ekskjæresten Sinitta.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden her!

14 år gammel
49 år gamle Cowell og ni år yngre Sinitta møtte hverandre da hun var bare 14 år gammel, da han ble produsenten og mentoren hennes.

– Jeg var stormende forelsket i han, men han likte i stedet en venninne av meg. Men en dag sa han til meg «Vet du, jeg liker henne egentlig ikke. Det er deg jeg liker», sier Sinitta til Splash, og forteller videre at hun var litt usikker på hvorvidt kjekkasen snakket sant.

– Jeg visste ikke om jeg skulle tro han, vi var jo så gode venner. Men samtidig så var det fantastisk, jeg syntes han var så søt.

Forsvant stadig vekk
De to ble sammen, og av-og-på forholdet varte i hele 16 år.

– Av-og-på fordi Simon var fryktelig til å være utro. Uforbederlig utro. Han forsvant stadig vekk, uten å si hvor. Jeg måtte jobbe og han nærmest lo da han vinket meg av sted på flyplassen, som om han tenkte: «Flott, jeg skal ha det strålende den tiden du er borte», sier Sinitta, som påstår at de to er gode venner fremdeles.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere