*Nettavisen* Nyheter.

-Uvirkelig å bli Maybelline-modellen

Silje Serigstad (21) ble kåret til årets Maybelline-modell. Vi tok en prat med Kristiansands-jenta.

06.07.04 11:44

Maybelline, Team Modells og Spray har sammen arrangert modellkonkurransen Maybelline-modellen. Etter at de ti ukesvinnerne og finalistene hadde blitt plukket ut, var det Silje Serigstad fra Kristiansand som stakk av med tittelen Årets Maybelline-modell.

Klikk på bildet for å forstørre.

Spesielt
Silje syntes det var svært spesielt å vinne modellkonkurransen. Hun hadde ikke forventet å vinne, og ble overrasket da hun fikk telefonen om at juryen hadde valgt ut henne.

- Jeg husker ikke noe særlig av hva jeg sa da jeg ble ringt opp, det var litt uvirkelig. Det er som om man snakker, men ikke helt vet hva man sier. Man går på autopilot, sier Silje.

Hun har ikke jobbet som modell tidligere. For tiden er hun student, og jobber mot en bachelorgrad i estetikk. Men å satse på en modellkarriere hadde hun ikke hatt noe imot.

- Det hadde vært fantastisk dersom muligheten kom, men jeg får vente og se hva som skjer, sier hun.

Tar det som det kommer
Hun er ikke sikker på om hun skal hoppe rett inn i modellyrket, og vet heller ikke hvilke muligheter hun kan få fra modellbyrået Team Modells. Tilknytning til byrået, som er Norges fremste modellbyrå, var en del av premien.

- Jeg får bare ta det som det kommer, sier hun, og forteller at hun vil vente med å tenke ut noe før hun hører hva modellbyrået sier.

Klikk på bildet for å forstørre.

New York-tur
Premien består, foruten tilknytning til Team Modells, av produkter fra Maybelline og, ikke minst, en tur for to til New York. Silje har ikke fått planlagt noe særlig for turen ennå, men hun er sikker på at kjæresten skal få være med.

- Jeg har ikke hørt så veldig mye om hva som skal skje med turen ennå. Planleggingen får vente til jeg vet litt mer.

Turen vil hun i alle fall få, så nå gjenstår det bare å se om – eller når – vi får se mer til Silje Serigstad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag