RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Vet ikke hva de driver med

Sist oppdatert:
- Det er tydelig at de som styrer ikke vet hva de driver med, sier de ansatte hos optiker Svabø i Strandgaten om parkering til 60 kroner timen.

Blant de næringsdrivende i Strandgaten er det delte meninger om paerkering på gatenivå som er foreslått til 60 kroner timen.

- Vi har ikke merket noe til noen positiv effekt etter at Klostergarasjen kom og når man tar 60 kroner for å parkere på gaten, vil det ramme oss ytterligere, sier Aase Stenberg hos Optiker Svabø i Strandgaten og får støtte av sin kollega Solfrid Hesthammer.

Godt for omegnen

- Dette er gode nyheter for omegnsentrene. Vi burde etter hvert ha forsonet oss med at bilen faktisk er kommet for å bli. Når jeg ser på bestemmelsene fra folkene i Rådhuset må jeg bare riste på hodet. Det er tydelig at de ikke er i nærheten av det vi opplever som den virkelige verden.

Naboen i Sony Center er postiv til Klostergarasjen.

Venne oss til

- Vi har merket en postiv effekt. Det er aldri bra at det er vanskelig å parkere, men vi har hatt det godt i Bergen lenge. Jeg tror vi rett og slett må venne oss til å kjøre bilen i parkeringshuset før vi handler, slik de gjør i Oslo f.eks.

Hos optikeren tror de også dette vil gå seg til etter hvert.

- Det vil være negativt til å begynne med, etter en stund vil alt være tilbake til det det er i dag, tror Aase Stenberg

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere