*Nettavisen* Nyheter.

-Vi er utrolig lykkelige!

Foto: Vibeke Johnsen, Mediehuset Nettavisen

Anne Rimmen og Ailo Gaup strålte om kapp på åpningen av det nye hotellet til Petter Stordalen.

29.10.09 09:54

(SIDE2): Anne Rimmen hadde høye forventninger for kvelden. Spesielt gledet hun seg til å se den nye supergruppen med Tone Damli Aaberge , Lise Karlsnes, Marion Ravn og Mira Craig, som Petter Stordalen annonserte skulle opptre på hotellåpningen.

LES OGSÅ:
Har ikke sovet på eget hotell
- Vi elsker damer
Nå fester de bort to millioner kroner

- Dette her blir kjempegøy. Jeg gleder meg veldig til å høre disse fire damene synge. De er utrolig flinke alle sammen, så jeg har forventninger om at dette her blir veldig bra. Også er det masse flotte bilder som jeg har lyst til å se litt nærmere på, sier Rimmen til Side2, og siktet til Marcel Lelienhöfs fotoutstilling «FOLK» som skal pryde Folketeaterpassasjen.

Lykkelig og skadefri
Anne Rimmen og Ailo Gaup strålte om kapp på den røde løperen onsdag kveld. Gaup har nylig lagt opp karrieren innen motocross, og Rimmen synes det er deilig å slippe å være redd for at han skal bli skadet.

- Vi er veldig lykkelige! Vi har vært sammen i et og et halvt år nå. Jeg er glad han legger opp så jeg slipper å bekymre meg for at han skal skade seg lenger, sa hun.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Sex og singelliv-veske
Rimmen var uklanderlig antrukket i en sort asymmetrisk kjole fra Acne og en lilla veske med slangeskinnsmønster. Vesken var en gave fra Gaups søster.

- Jeg valgte en sort nøytral kjole så jeg kunne bruke den nye vesken min som jeg har fått av Ailos søster. Den er fra Jessica Fields i New York. Hun er stylisten i «Sex og singelliv», så da er det litt ekstra stas. Skoene er Clarks, og jeg bruker dem mest fordi de er gode å gå i!

SE BILDENE FRA KJENDISFESTEN

2531

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.