RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

-Vi har startet rufsete

- Fordi om vi vant denne kampen har vi fortsatt hatt en rufsete start, sier Mons Ivar Mjelde

(iBergen.no) Brann seier mot Vålerenga satt langt inne etter at de ble til tider overkjørt i første omgang der Håkon Opdal i gammel form var det eneste som sto mellom Vålerenga og ett eller flere mål.

- Dette var en svært viktig seier for oss, men det endrer ikke på det faktum at vi har fått en rufsete start på årets sesong, sier Mons Ivar Mjelde etter 1-0 seier over Vålerenga hjemme og kun seks poeng opp til ledende Stabæk.

Er med
- Dette betyr at vi fortsatt er med og at vi nå skal til Stavanger og spille på en bane vi ikke har så mange gode resultater å minnes.

-Azar Karadas er i ferd med å bli varm i trøyen som midtstopper og Thorstein Helstad var giftig hele tiden, oppsummerer Mjelde som også tar med seg at Håkon Opdal igjen er blitt en matchvinner, at Eirik Bakke er blitt en strateg og at Demba-Nyren er på vei mot noe stort. Robbie Winters og Cato Guntveits energigivende innhopp var også på plussiden.

Ikke noe kantspill
Negativt er det først og fremst fraværet av Branns offensive motor fra i fjor, kantspillet.

Verken Solli eller Vaagan Moen er i nærheten og backene Dahl og Hanstveit klarer ikke å gjøre dem bedre.

Huseklepp får en enkel vei inn i førsteelleveren, kanskje ikke mot Viking i neste kamp, men snart, om han er tilbake i nærheten av der han var i fjor.

- Det var for tidlig for Huseklepp slik jeg vurderte det. Han har et brudd og vi bør være tålmodige. Nå får han en uke til og så får vi se, sier Mjelde.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere