RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Mårten Levin (SVT/NRK)

– Viser seg ikke med hvem som helst

Sist oppdatert:
Svenske Expressen beskriver Fredrik Skavlan som en snobb. Nå beklager Harald Eia sine uttalelser.

(SIDE2:) – Hvis jeg har ødelagt hans image, blir jeg lei meg, sier Harald Eia til Dagbladet søndag. Årsaken er at han uttaler seg om sin gode venn Fredrik Skavlan til svenske Expressen.

Mer fra Side2. no: Besøk forsiden

– Høyborgerlig
Den svenske avisen har laget en sak om Skavlans venner, som de hevder alle som en er høyt på strå. Faktisk hevder de at Skavlan fra barnsbein av er oppdratt i et «høyborgerlig miljø» og at han kun omgår folk fra beste Oslo vest.

– Han bor i Oslo vest der de litt finere menneskene bor. Fredrik omgås kun folk derfra. Jeg tror ikke engang han har satt sin fot på østsiden av byen, sier Harald Eia til Expressen.

– Det var en spøk
Eia understreker overfor Dagbladet at han helt alvorlig trodde at reporteren til Expressen oppfattet hans humoristiske tone og hans spøk. Men Expressens kulturredaktør sier til Dagbladet at de oppfattet det som et seriøst intervju.

Han er også sitert på at Fredrik har lært seg «å prate og være sosial fra barnsbein av». Og Expressen konkluderer med at Fredrik Skavlan er sentral blant en gruppe mennesker som har mye makt.

I artikkelen «Skavlans hemliga nätverk» skriver Expressen at Skavlan er meget intellektuell. De sier han står den norske kongefamilien nære siden han er venn med Ari Behn. Og han var den første til å intervjue Mette-Marit, skriver avisen.

Artikkelen er kommentert av flere lesere og Skavlan-fans. Men Skavlan selv har ikke villet kommentere verken Expressen eller Dagbladets sak.

– Komiker? Hehe
– Han er en genial programleder, jeg bryr meg vel ikke hvem han omgås med, skriver én.

– Takk og lov at han er et fritt menneske som omgås den han vil, skriver en annen.

– Fint folk eller ikke? Hva f. er dette? skriver en

Flere synes å ha gjennomskuet Eias spøk;

– ... forteller komikeren og kollegaen Harald Eia? Hehe. Men litt sannhet er det vel, skriver en.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere