RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Det ryktes at Elin Nordegren kan få med seg tre milliarder kroner av Tiger Woods' formue om de skilles.
Det ryktes at Elin Nordegren kan få med seg tre milliarder kroner av Tiger Woods' formue om de skilles. Foto: AP/Scanpix

– Woods hadde hoven leppe

Sist oppdatert:
Politifolk som møtte Tiger Woods fire dager etter hans mye omtalte biluhell utenfor luksushjemmet i Florida, sier at golfstjernen hadde hoven leppe.

Orlando (NTB-AP): De tre første dagene etter hendelsen prøvde politifolk forgjeves å få Woods i tale for å oppklare omstendighetene rundt uhellet. Politikvinnen Kim Montes sier til TV-kanalen WESH at Woods og hans advokat møtte politiet 1. desember.

Hun sa at han hadde hoven leppe, men ellers ingen sår eller skader i ansiktet.

Montes sier at politifolkene møtte Woods for å gi ham en bot (på 164 dollar), men at de også ville se om Woods hadde noen skader som han ikke kunne ha pådratt seg i biluhellet.

Hun sier de ikke fant grunn til å tro at han var offer for vold.

Golfstjernens kone Elin Nordegren knuste et vindu i bilen med en golfkølle, angivelig for å hjelpe Woods ut etter at han krasjet bilen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere