RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1 av 5 menn har ikke handlet julegaver

Foto: Jens Kvale (Scanpix)
Sist oppdatert:
Nesten 20 prosent av norske menn har ikke handlet julegavene ennå.

(SIDE2): Julegavebarometeret som TNS-Gallup har utarbeidet for kjøpesenterselskapet Steen & Strøm, viser at 19 prosent av norske menn ikke er i gang med julehandelen. Undersøkelsen ble gjennomført mandag kveld. Samtidig sier 16 prosent av mennene at de har kjøpt julegaver på en bensinstasjon.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Hastehandel
- Nå begynner det virkelig å haste for en del menn. Derfor er det heller ikke overraskende at 16 prosent av mennene sier at de har kjøpt julegaver på bensinstasjonen i siste liten. Mange av dem er nok gjengangere som vi treffer i siste liten i år også, sier markedsdirektør i Steen & Strøm, Karl Fredrik Lund.

Julegavebarometeret, som måler utviklingen i nordmenns gavehandling før jul, viser store forskjeller på kjønnene. 95 prosent av alle kvinner er i gang med julehandelen, og kun 4 prosent av dem innrømmer å ha kjøpt julegaver i siste liten på bensinstasjonen.

Kvinner er innkjøpssjefene
To dager før jul er 7 av 10 kvinner ferdige med julegavene, mens 6 av 10 menn er ferdige.

- Dette bekrefter bare det vi har sett hele julehandelen. Kvinner er familiens innkjøpssjef, og der er rett og slett mer strukturerte og har bedre oversikt over julehandelen, sier Lund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere