RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 gratis julegaver

Sist oppdatert:
Det er fullt mulig å gi bort flotte julegaver som ikke koster annet enn din egen innsats.

(BIIPMAG): Det sies at det er tanken som teller, og veldig ofte stemmer det faktisk. Legg en god porsjon tankevirksomhet bak hver gave, og du vil nok bli overrasket over responsen til mottakeren. Her er noen gaveideer som ikke koster verken skjorta eller det hvite ut av øyet:

Til pappa:
Har du et opphav som er glad i naturopplevelser, men ikke helt har fått utløp for alle de tilbake til naturen-turene som har blitt initiert gjennom årene? Hyttetur, telttur eller fisketur kan da være en god idé til julegave. Man skal ikke kimse av kvalitetstid med barn og mygg, og muligheten for fisk på kroken. Et hjemmelaget klippekort for bilvask eller snømåking er også en mulighet for den pengelense. Du kan også samle familien til spillkveld. Ingenting slår en god runde monopol med krangling, kos og latter. En julegave for hele familien.

Til mamma:
Samle sammen den kaotiske haugen av familiebilder og samle dem fint i et hjemmelaget album. En koselig gave i en tid der familien betyr mye. Er hun glad i å lage mat kan du gjøre det samme med favorittoppskriftene hennes (eller dine), slik at hun har alle lett tilgjengelig i en hjemmelaget kokebok. Klippekort på diverse husarbeid kan også gjøre enhver mamma glad. Du kan også her bruke tipset om å samle familien til spillkveld. Ingenting slår en god runde monopol med krangling, kos og latter. En julegave for hele familien.

Til vennen:
Backpackertur. Spar gjerne opp litt lommepenger etterhvert, men du kan planlegge reiserute, transportmuligheter, overnatting og aktiviteter og overraske personen med en god plan. Alternativt kan du arrangere en fest til ære for kameraten eller venninnen din. Krever litt planlegging, men trenger ikke koste noe. Be alle gjestene ta med mat og drikke, så blir det spleisefest.

Til kjæresten:
Gi bort en god massasje i julegave til kjæresten, et hjemmelaget og personlig julekort, eller en uforglemmelig kveld på soverommet. Har du noe silkebånd for hånden, pakk inn deg selv. Den perfekte gave til en som er glad i deg. Er du musikalsk er det ingenting som er mer romantisk enn å skrive en sang til din kjære.

Til søsken:
Har du små søsken kan du kanskje lage noen leker til dem. Vær kreativ, lag leker i tre og av kongler eller du kan gi dem en hel dag der du skal gjøre akkurat som de vil og leke akkurat de tingene de ønsker. Har du eldre søsken kan dere finne på noe gøy sammen. Ta en tur på skøyter eller legg ut på sykkeltur med hjemmelaget matpakke og mimring om den håpløse familien dere deler.

SISTE FRA biipMag:
Britney er gifteklar
Den nye gummien
- Utadvendthet kan læres

GÅ TIL FORSIDEN HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere