RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 irriterende ting

Sist oppdatert:
Vi avslører hvilke 10 ting kvinner gjør som irriterer menn mest.

Jeg er bedre enn deg
Mange kvinner like å lure alle rundt seg til og tro at de er bedre enn alle andre. Antall kjærester deles alltid på fem, og hvor mange de har rotet med får du aldri vite. Kvinner bør ikke være flaue over hva de har gjort, de får lov til å ha like mye gøy som gutter og bør finne en mann som aksepterer det.

Kritisere andre kvinner
Menn liker ikke kvinner som snakker nedlatende om andre kvinner. Grunnen til at de gjør det, er at de er redde for at mannen deres skal oppdage at gresset er grønnere på den andre siden. Fortsetter du å slenge bemerkninger, skal du ikke se bort i fra at nettopp det skjer.

Være sjalu
Ofte er bare det å nevne navnet på en annen kvinne nok til at dama di blir sjalu og passer ekstra godt på hva du finner på. Med mindre du har gitt henne en grunn til å være redd for at det betyr at du har funnet en annen, bør du ikke finne deg i det og si i fra.

Ekstremt kosete
Noen kvinner må kose, klemme, nusse og alt mulig annet hele tiden. Ett ord til dere: Slutt!

Snakke i kode
Kvinner elsker å stille merkelige, krevende og teoretiske spørsmål som «Hva tenker du på?». De aller færreste menn liker det, de blir stressa og er redd for å svare feil. Med andre ord bør den typen spørsmål stort sett unngås.

Innvadere privatlivet
Noen kvinner regner alle dine ting som sine, og går ikke av veien for å rote gjennom skuffene dine på jakt etter noe og ha på seg. Menn liker å ha noen ting som er sine egne, så er du en av disse kvinnene bør du stoppe med en gang.

For mange følelser
Noen kvinner tar helt av når det gjelder grining, og samtlige regner med at vi er der for å trøste og ordne opp. Det er feil. Selv om mannen din stiller opp når det kommer til viktige ting, har han ikke tid til å være der for hver minste lille ting som har gått skeis.

Shopping
De aller fleste menn er ikke spesielt glade i kvinner som drar dem med ut på timelange handleturer hvor hun er den eneste som skal ha noe.

For mye snakk
Noen kvinner slutter aldri å snakke hvis de først kommer i gang, noe som irriterer de fleste menn. Det er ikke det at vi ikke bryr oss, men vi er ikke interessert i hver minste detalj.

Bruke sex som våpen
Kvinner som bruker sex for å få noe faller ikke i smak hos de aller fleste menn.

Møt 500.000 single på Side2 Date

www.ivillage.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere