RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 kvinner alle menn elsker

Sist oppdatert:
Kjærester kan komme og gå, men det er 10 kvinner menn alltid liker. Se hvem.

(Side2:) Det største mysterium på jord er kvinnen sa Albert Einstein en gang, og for mange menn føles det slik dag inn og dag ut. Likevel er det ti kvinner menn alltid vil elske, uansett legning, alder og holdninger. Se listen under.

1. Mamma
Det er en grunn til at det verste du kan si på engelsk til en annen er «Motherfucker», eller at når norske rappere virkelig skal disse hverandre så sier de «æ har vært på mor di.» Man tuller ikke med mamma. Noen gang. Aldri.

2. Lillesøster
En hellig gral for alle menn og gutter - for dem som har. Kanskje det verste som kan skje er når en bestevenn blir litt for vennlig med lillesøster. Blå øyne, blodig nese og liknende følger raskt.

3. Prinsesse Leia
Prinsesse Leia ble nylig kåret til et homseikon. Fra før har hun, etter sin opptreden i gullbikini, vært heterofile menns siklekopp i et par tiår. Hun er liksom alt. Både tøff, sexy, uskyldig, intelligent - alt det menn drømmer om, men så sjelden får med bakgrunn i hva de selv er.

4. Marilyn Monroe
Hun har blitt kalt den perfekte kvinne så mange ganger at det ikke er noen vits i å gjenta det, noe vi heller ikke skal gjøre.

5. Vikarlærerinnen på ungdomsskolen
De fleste gutter har siklet på vikarlærerinnen på ungdomsskolen. Hun som hadde praksis fra lærerskolen, og som The Kids kunne ha sunget om.

6. Pippi Langstrømpe
Det finnes ikke en mann som ikke kunne tenkt seg å ha kjent en Pippi når de var mindre. De fleste menn kunne også tenkt seg å ha en Pippi som venn når de ble eldre også.... En tjueni år gammel rødhåret jente som kunne banket opp alle som så vidt prøvde å søle en øl på deg.

7. Angelina Jolie
Brad Pitt er en mann de fleste andre menn hater. Omtrent like mye som Johnny Depp (Vanessa Paradis, Kate Moss, Winona Ryder og Sherilyn Fenn er blant hans ekser).

8. Ripley
Hvem? Øh... har du sett Aliens-filmene?

9. Madonna
Noen liker musikken, andre bare kvinnen.

10. Den første kjæresten
Så lenge den var kvinnelig er den første kjæresten en kvinne menn aldri kommer over. De sier sikkert at de gjør det, men det er blank løgn. Da snakker vi ikke nødvendigvis om den første ordentlige kjæresten. Dette kan like godt være hun i barnehagen som man kun snakket med én gang....

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere