RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 minutter gameplay fra «Modern Warfare 2»

(Infinity Ward)
Sist oppdatert:
Her er videoen som ikke ble vist under pressekonferansen på E3.

De fleste tilhengere av skytespill har krysset av datoen 10. november 2009 i kalenderen. Etter planen står da «Modern Warfare 2» i butikkhyllene.

Utviklerne Infinity Ward har fristet spillerne med en rekke teasere og trailere, men under pressekonferansen til Microsoft i forkant av E3 var det endelig tid for å se hvordan spillet virkelig ser ut.

I tillegg har vi funnet frem en video med fire minutter gameplay som ikke ble vist frem på pressekonferansen. Se begge videoene nedenfor:

«Modern Warfare 2» - gameplayvideo #1


«Modern Warfare 2» - gameplayvideo #2


Ikke overraskende vil Infinity Ward støtte «Modern Warfare 2» med oppdateringer og utvidelser etter at spillet er sluppet. Til glede for eiere av Xbox 360 annonserte Microsoft at de to første utvidelsene av spillet vil bli sluppet først til 360.

«Modern Warfare 2» følger historien i «Call of Duty 4: Modern Warfare» hvor russiske separatister var en av hovedfiendene, og den nye superskurken heter Makarov. Spillet er lagt til noen år etter historien i «Call of Duty 4: Modern Warfare» og som vi ser av videoene ovenfor vil spillerne vil blant annet bekjempe russiske terrortrusler i snødekte landskap.

Dårlig vær fører til dårlig sikt og ved hjelp av en radar på geværet kan spillerne finne fienden lettere.

Vi har satt sammen en omfattende gjennomgang av «Modern Warfare 2», du kan lese den artikkelen her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere