*Nettavisen* Nyheter.

10 spill som vil stinke i 2006

Det er et nytt år, og like sikkert som det er mange nyttårsraketter i pipa er det mange spillutviklere som er i ferd med å utvikle, vel, dritt.

10.01.06 15:22

(Spillmagasinet): Spill kan svi i pengepungen og mange titler er det ikke verdt å bruke fem øre på. Som disse:

ICE AGE 2: The Meltdown

Vi har sett bildene, og ledd av traileren (dvs. fra filmen). Vi tror dette følger formelen: Morsom film, elendig barnespill. Vi håper på noe annet.

Dating Game X

Det har kommet utrolig mange kopier av «Sims» som kun har fokusert på dating. Vi vedder bestemoren din på at det kommer minst ett lignende i år. Det vil også stinke.

Et spill basert på en TV-serie

La oss se, muligens «Lost» eller for den sakens skyld «Deadwood» burde begge få meget gode spill. Har vi noen tro for at det skjer? Nei. Se bare på «Friends»-"spillet" - utrolig møkk. Eller «CSI»-spillene, helt ok - men så mye ubrukt potensial at man snakker Daniel Braathen.

25 to Life

Denne førstpersonsskyteren skal visstnok være «kul», «hip», og «tøff». Når man omtaler sitt eget spill slik tror vi at det skal staves D-R-I-T-T.

Every Party

Dette japanske spillet skal vissntok være svaret til Xbox 360 på «Mario Party». Ifølge de som har prøvd det er det Xbox 360s svar på maling som tørker. Hvis dette spillet blir gitt ut i Europa så unngå det som man unngår småunger med byllepest.

Et av EA Sports-spillene

Det kommer omtrent 204029 av de før jul hvert eneste år, og hvor ett er stort sett glitrende, de fleste veldig bra og noen middels - er det omtrent alltid ett som stinker. Vi tror ikke formelen blir ugyldig i år heller. Les anmeldelsene først. Du vet aldri om det er Fifa, Tiger Woods, NHL, NBA, NFL eller boksingen denne gangen heller.

X-men-spill

De har prøvd så mange ganger at det egentlig ikke skulle vært lov. Nå kommer en ny film, som sikkert blir svært god, og vi vedder på at flere spill er på vei. At ingen klarer å lage et godt spill med Wolverine er omtrent like vanskelig å skjønne som om å skjønne at ikke Kiss ble tatt opp i Rock'n Roll Hall of Fame på 80-tallet.

DaVinci-koden

Nå kommer filmen. Brettspillet er allerede her. Så kommer boken fra filmen (hva mener du med at det allerede er en bok?). Vel, vi har ikke noen tro for at noen faktisk lager et glitrende eventyrspill basert på denne historien. Det skulle vært enkelt. Vi tror heller vi får et slags plattformspill hvor du skal samle gullmynter som gir deg ekstra koder, eller noe slikt.

Olympiadespillet

De klarte det sist, så derfor klarer de det ikke nå. Selv om det skulle vært enklere enn å stjele godteri fra et barn så klarer ikke spillutviklerne å lage et godt partyspill av alle grenene i olympiadene. Hei, Epyx klarte det for 25 år siden! Hallo?

Halo

Denne filmen skal gis ut sommeren 2007 og en fyr som heter Peter Jackson skal visstnok være med å produsere. Vi tror at noen spillutviklere kommer til å lage et spill allerede i år. Sikkert en førstepersonsskyter eller noe slikt. Hva mener du med at det allerede er et spill?

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag