10 tegn på at hun skal dumpe deg

Foto: Johannessen, Sara (SCANPIX)

Lurer du på hvorfor hun virker distansert eller hvorfor hun ikke vil kysse? Det kan hende du holder på å bli dumpet.

23.01.09 16:58

(biipMag): Er ikke venninnene hennes like vennlige mot deg som tidligere? Det kan være et tegn på at du er i ferd med å bli dumpet.

Mange vil hevde at menn ikke er veldig gode på å plukke opp tegn eller hint fra kjæresten eller andre. Derfor har vi listet opp 10 tegn på at jenta i forholdet prøver å gjøre det slutt:

1. Uvennlige venninner
Hvis venninnene til kjæresten din oppfører seg annerledes og er mindre vennlige enn før bør en alarmklokke ringe. Det er en fare for at hun har fortalt venninnene sine at hun skal forlate deg og derfor holder de tilbake ting fordi de er redd for at du på en eller annen måte skal forstå hva som er i ferd med å skje.

2. Hun trener oftere
Hvis kjæresten din øker sine turer til treningsstudioet radikalt eller begynner med nye treningsrutiner kan dette være tegn på at hun leter etter nye menn og romanser. Det er et faktum at kvinner blir slappe med treningen når de er i et tilfredstillende forhold.

3. Lidenskapen er borte
Klager hun over at hun ikke har det like bra i senga som tidligere? Isåfall er det et dårlig tegn. For menn er ikke sex uten kjærlgihet en ny idé, men for kvinner betyr det mye. Hvis det oppstår en seksuell distanse mellom dere to betyr det at hun dytter deg bort.

Les også:
Menn drømmer oftest om sex
Dette bør du vite før dere går til sengs
Derfor er menn utro
Lager mat kun iført undertøy
- I orden å bytte sex mot burger

4. Vanskelig å nå
Hvis du må legge igjen beskjeder på mobilsvareren hennes veldig ofte betyr det at hun ikke er så opptatt av deg lenger. Hvis en kvinne virkelig vil snakke med deg gjør hun mye for å finne tid til å ringe.

5. Klapp på ryggen
Hvis hun gir deg et lite klapp på ryggen mens dere står og klemmer hverandre kan det bety at hun av en eller annen grunn er ukomfortabel. Jo større klapp, jo mer ukomfortabel føler hun seg. Dette er et tegn man bør passe seg for, mener forfatter Lisa Daily som står bak boka «Stop Getting Dumped».

6. Små klemmer
Et annen tegn på at forholdet ikke går bra er hvor mye kontakt hun gir deg gjennom klemmene. Hvis klemmene blir korte og ufølsomme er det fare på ferde.

7. Hun stopper å kritisere
Hvis partneren din stopper å kritisere deg og klage på at toalettsetet ikke er lagt ned kan det bety at hun har gitt opp forholdet. Hun har kanskje ikke lyst til å legge mer energi i fremtidig kritikk av deg. Kanskje hun ikke engang merker toalettsetet lenger fordi fokuset hennes ikke lenger er å gjøre deg perfekt.

8. Hun gjør deg sint
Hvis hun bringer opp ethvert tema som er tabu og gir uttrykk for utallige radikale og ekstreme synspunkter er det mulighet for at hun prøver å virke så gæren som mulig og slik få deg på avstand.

9. Hun lar seg ikke kysse
Hvis hun lener seg bort når du prøver å kysse henne eller unngår eventuelle hadet-kyss er det på tide å forstå at forholdet er over.

10. Hun unngår deg
Hvis du er den eneste som er engasjert i forholdet er det dødt løp: Du kan ikke være den eneste som er interessert i å møtes eller ringes.

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.