RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 ting å gjøre i regnet

Foto: thinkstock
Sist oppdatert:
Selv om været ikke holder mål, betyr ikke det at det ikke finnes ting å gjøre.

(SIDE2): Værmeldingene inneholder få gule soler fremover og for deg med ferie eller litt ekstra tid til overs, kan det blir lange dager.

Det er meldt regn de neste tre dagene. Men det positive er at på slike regnværsdager kan du få gjort alt det du vanligvis ikke rekker, fordi du har ligget på stranda og solt deg.

Begynn dagen med en dusj. Vask håret og kle deg i behagelige klær. Da er du fresh og klar for en produktiv dag, hvor du ikke føler deg ekkel når du skal legge deg.

Kvelden før burde du også sette opp en liten liste over ting du ønsker å få unnagjort. Dermed kan du være streng med deg selv, eller gi deg selv en belønning for hvert fullførte punkt.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Her er Side2 sine tips for noe å gjøre, mens regnet øser ned:

1. TV-serie maraton
Alle har hver sin favorittserie. Frustrerte Fruer, One Tree Hill eller Big Bang Theory. Ta bussen til Platekompaniet og invester i en sesong eller to.

2. Finn ny musikk
Verdenen på Internett er massiv og musikk er det mer enn nok av. Bruk litt tid på youtube.com, iTunes eller bare google-søk ”good music of 2011”. Plutselig finner du ditt nye favorittband.

Hvor ble det av solen i sommer?
Hvor ble det av solen i sommer?

3. Eksperimenter med sminke
Enten du er alene hjemme eller med venninnene, er det nå en ypperlig sjanse for å kline seg til med all sminken du har. Test ut hva som kan være fint til deg. Nå har du muligheten for å være kreativ.

4. Ta et bad
Tapp et varmt bad med masse skum eller lag ditt helt eget hjemmespa. Fyll badet med tente lys, kremer, parfymer og kanskje til og med noen varme steiner. Unn deg selv litt egenpleie.

5. Puss vinduene
Høres kanskje ikke så festlig ut, men sett på en god plate på anlegget og vri om kluten. Tiden flyr og du får unnagjort en i utgangspunktet kjedelig oppgave.

6. Lag sushi
Test ut dine kunnskaper med rå fisk. Det er finnes mange oppskrifter på Internett og du blir overrasket over hvor lettvint det kan være.

7. Rydd i klærne
Riv ut alle klærne dine fra klesskapet og sorter ut det du kan gi til Fretex. Vask det som trengs, stryk klærne og brett de pent inn i skapet igjen. Dersom du er ekstra ivrig, kan du jo sortere alt etter farger?

8. Ring besteforeldre
Det finnes ikke noe mer en gammel bestefar setter pris på enn en telefonsamtale fra barnebarnet. Sett deg godt til rette i sofaen, lag en kopp te og slå nummeret. Dere har som oftest overraskende mye å snakke om.

Det er ikke så mye som skal til for å glede de eldre.
Det er ikke så mye som skal til for å glede de eldre.

9. Ta deg en joggetur
Selv om det regner, er det sjelden kjølig ute. Ta på en lang tights og et hårband og legg ut på en rolig joggetur. Det er deilig å kjenne dråpene treffe i ansiktet.

10. Scrapbooking
En aktivitet som aldri går av moten. Har du vært på ferie, kan du samle bildene og minnene derfra eller bare samle det du har av knips på telefonen og skriv om hendelsene. Du setter mer enn pris på den om noen år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere