RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 ting du ikke bør si om eksen

(Shutterstock)
Sist oppdatert:
Disse tingene bør du holde for deg selv.

(BIIPMAG): Finn ut hva gutter hater å høre om kjærestens fortid:

1. «Alle elsker ham»
En gutt liker å tenke at han er den beste gutten du noensinne har datet og at han er favoritten blant alle de viktige personene i livet ditt: søsken, venner og spesielt foreldrene dine. Når din nye gutt finner ut at alle elsket den gamle kjæresten din, mister han mye selvtillit. Det er ille nok å skulle leve opp til kjærestens forventninger og da kan det være spesielt vanskelig å leve opp til en hel gruppes forventninger.

2. «Han tjente mye penger»
Tjente eksen en haug med penger? Da bør du holde den informasjonen for deg selv. Hvis den nye gutten finner ut at han tjener mindre penger enn det du er vant til, vil han føle seg inkompetent. Menn liker å føle at de kan gi alt til sin kvinne, alt fra det seksuelle til butikkhandel.

3. «Han knuste hjertet mitt»
Forhold begynner og slutter, og ofte ender det ikke uten problemer. Selv om eksen din var en dust, og du aldri vil være sammen med ham igjen, får det at du fortsatt dveler med fortiden det til å se ut som du fortsatt tenker på eksen. Han vil ikke vite hva du tenker om din gamle flamme.

4. «Han gjør det bra»
Noen par holder kontakten etter at de har slått opp. Det er vanligvis ikke noe galt med det så lenge det holder seg på en platonisk nivå. Eksen og den nåværende kjæresten din har trolig aldri møtt hverandre så er det da virkelig nødvendig å la ham få vite hva som skjer i eksens liv? Din nåværende kjæreste bryr seg ikke om eksens gravide søster, men han spør kun om du har snakket med eksen din i det siste for å finne ut hvor mye dere holder kontakten.

5. «Han tok meg med hit en gang»
Begge to levde et liv før kjærligheten førte dere sammen. Når det kommer til det å gjøre ting sammen som et par er det best å late som at du ikke har vært noen sted, noen gang. Alle opplevelser er nye og er noe du og din nåværende kjæreste deler sammen for første gang, så bare glem hva du tidligere har gjort sammen med eksen!

6. «Han kjøpte dette til meg»
Gutter trener seg opp til å si fine ting om deg, for eksempel at du har på deg et par pene øredobber eller et glitrende halskjede. Hvis du sier at det er din gamle flamme som har kjøpt det til deg er dette en annen måte å si: «Hver gang jeg tar det på meg, tenker jeg på ham». Menn liker å tro at du aldri tenker på eksen din under noen omstendigheter, spesielt ikke når du står halvnaken foran speilet og skal kle på deg.

7. «Han og jeg planla...»
Alle par hadde planer som de ville gjennomføre sammen: kjøre gjennom landet eller dra på fotballkamp. Når forholdet tar slutt tar også disse drømmene slutt. Ikke la tidligere forholdplaner bli en del av dine fremtidsplaner med din nåværende kjæreste.

Les også:
Slik tolker du menns kroppsspråk
10 tegn på at du bør dumpe ham
Bli en flørteekspert
Unngå disse datingtabbene
Er det ekte kjærlighet?

8. «Han var morsom»
Gutter elsker å få jenter til å le, spesielt fordi alle ser etter en kjæreste med humor. Selv om eksen din var helt hysterisk morom, vil ikke din nye type vite at han ville bleknet hvis de to befant seg i samme rom.

9. «Han kommer lett i slåsskamper»
Ingen gutt har lyst til å forestille seg at eksen din kan komme tilbake en dag for å kjempe om deg og være klar til å rulle opp skjorteermene sine. De har heller ikke lyst til å føle seg forpliktet til å delta i konfrontasjoner hver gang en fyr smiler til deg i en offentlig setting.

10. «Han var god/dårlig i senga»
Tror du at gutter liker å høre alt om hvor forferdelig eksen din var i senga? I så fall tar du feil for hvis han var så ille så er det vanskelig å forstå at du var sammen med ham så lenge. Gutter har ikke lyst til å høre noe seksuelt om eksen din. Grunnen til dette er at neste gang du er i senga vil fortellingen kanskje dukke opp i tankene han. Og ikke minst: Hvis han var en seksuell drøm bør du ikke nevne det med et eneste ord.

Kilde: Cosmopolitan

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere