10 ting gutter ser etter i en jente

Er det helt umulig å finne ut hva egentlig gutter ser i en bra kjæreste? Ikke helt. Her er guttas viktigste preferanser.

24.06.08 08:27

(YEYE): iVillage har spurt forholdsekspert Lisa Daily om hva gutter egentlig ser etter hos en jente. Les hennes råd her.

Her får du de 10 viktigste tingene hver mann ser etter i en kvinne:

1. Hun har et eget, innholdsrikt liv
Dette betyr at du tar godt vare på deg selv, men også passer på at du finner tid med familie og venner. Du søker eventyr ved å reise mye og du nyter livets herligheter. Du liker å ta spaserturer gjennom sol fylte dager, nyte en god dessert og du har ikke din kjære som det mest betydningsfulle på denne jord.

2. Hun tar aldri det første steget
Dette har vært et mye omdiskutert tema og det fins ikke et korrekt svar. Ifølge iVillage burde en kvinne aldri forfølge en mann, men heller la han planlegge eksempelvis dater eller andre gjøremål. Grunnen er veldig enkel; hvis kvinnen alltid er den som ringer, da vet man ikke om han virkelig er interessert i et forhold. Menn er rett og slett programmert til å jakte og ikke omvendt.

3. Hun er sexy uten å virke horete
Dette betyr noe helt annet i begynnelsen enn i et langvarig forhold. Kvinnen burde ikke komme med seksuelle kommentarer, men heller flørte.

En god måte er å plassere hennes hånd på hans arm eller hans kne, men ikke gjøre noe voldsomt ut av det. Når forholdet har blitt mer seriøst er seksuelle berøringer og offentlige kyssing akseptabelt. Ved dette stadiet er det helt greit å leke med hverandres føtter under bordet.

4. Hun venter med å ha sex
Den seksuelle revolusjonen har kommet for mange år siden og det er veldig få som forventer en uskyldig jomfru disse dagene. Uansett er sex et ganske stort skritt for et par. For mange kvinner går det ikke opp for dem hvor mye sex forandrer forholdet. Når kvinner har sex utløser de hormonene oksytocin, noe som forskere tror får kvinner til å føle seg ekstra varm og lysten på partneren sin. Kvinner som har sex for tidlig, kan risikere å ødelegge et forhold som har så vidt startet. Et godt tips er å vente med å ha sex i hvert fall en måned ut i et forhold.

5. Hun gjør små ting som viser at hun bryr seg
Det er de små tingene i hverdagen som blir satt mest pris på. Vaske skittentøy og lage middag viser at du virkelig bryr deg om han. Det samme gjelder andre veien. Han burde gjøre ting som får deg til å se at han tar ekstra innsats i forholdet. Daglig hjelping, som å skrape av isen på bilruten en kald vinter morgen er ting som viser samarbeid.

6. Hun kan være kjærestens beste støttespiller
Hjelp ham med å se bra ut foran sjefen, le av hans vitser og få ham til å skinne når det er viktigst for ham. Selvfølgelig skal han gjøre det samme for deg.

7. Hun legger aldri press på deg
Dette er en veldig viktig egenskap. Menn blir satt under veldig stort press ved mye masing, derfor burde kvinner ikke ringe flere ganger om dagen og sende massevis av e-mailer. Noe som ikke burde nevnes veldig mye er det truende ordet giftermål. Menn liker mye bedre å nyte et forhold og ikke planlegge for mye for fremtiden.

8. Hun godtar ikke dritt fra noen
En god kvinne, akseptere aldri dårlig oppførsel. Hvis han vet at du blir fly forbannet hvis han har vært utro og det er liten sjanse for at hun tar deg tilbake, da er sjansen stor for at han respekterer deg enda mer. Du burde heller ikke gå ut med menn som er gift, for dem som har kjæreste fra før av har noen som kan være meget truende for deg.

9. En god kvinne velger alltid en god mann
Dette betyr at du burde lete etter noen som er ærlig og pålitelig. Han må behandle deg riktig og hvis han sier han skal et sted, så er han der. Gode manerer viser hvordan han virkelig er. En annen god ting å ha, er nok med kapital. Selv om det blir sagt at motsetninger blir tiltrukket av hverandre, så burde de som har annerledes pengeforbruk tenke seg mer enn en gang om.

10. Hun vet at kjærligheten er det viktigste å ha i et forhold
Bare hvordan vet en god kvinne at hun har funnet den rette? Noen kvinner sier at de får en a-ha opplevelse, mens med andre sniker kjærligheten seg mer og mer inn i et forhold.

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Feelgood: Få oppmuntringer på mobilen

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag