10 ting menn vil ha

Hva ser menn egentlig etter i en dame? Vi gir deg listen

01.02.06 15:38

(SIDE2): Bli et bedre koneemne! Følg våre ti tips:

1 – Du har ditt eget liv

Menn liker damer som har annet å gjøre enn og dilte etter dem. Du bør passe på og se bra ut, være sammen med dine venner og familie og nyte det livet har og by på. Det er viktig at du ikke sitter stille og venter på den riktige så livet endelig kan ta av.

2 – Du tar ikke initiativet

Mannen skal være den som har lyst på deg, foreslå og planlegge stevnemøter og ringe. Han liker jakten, og hvordan skal du ellers finne ut om han virkelig er interessert i deg?

3 – Sexy, men ikke horete

I starten av forholdet er det best om du holder fingrene fra fatet. Du må ikke slenge rundt deg med seksuelle kommentarer, og passe på hvor du tar på den nye kjæresten din. Litt etter litt kan du bli mer vågal, og når du er sikker på at forholdet er seriøst, er alt lov.

4 – Du venter med sex

Selv om den seksuelle revolusjonen har pågått en stund, sier de fleste mennene vi snakket med at de liker å vente litt. Sex forandrer forholdet på så mange måter at du bør være sikker på at det er noe mellom dere før dere går til sengs.

5 – Du viser at du bryr deg

Du bør gjør de små tingene som viser at du bryr deg om kjæresten din. Det kan være alt fra å lage mat i ny og ne til og passe på at skjortene hans er rene. Men pass på så du ikke blir utnyttet, han må gjøre noe i gjengjeld.

6 – Kle på ham

Menn liker damer som hjelper dem med å kle seg riktig. Har han et viktig møte, skal du være på plass og sørge for at han ser godt ut. Og han skal selvfølgelig gjøre det samme for deg.

7 – Ikke stress ham

Ikke ring flere ganger om dagen, ikke send masse e-poster og ikke nevn giftemål med det første. Menn liker ikke å ta pulsen på forholdet annenhver time, de vil heller nyte det.

8 – Du tar igjen

Du skal ikke tillate slinger i valsen. Menn har lettere for å respektere en kvinne som tar igjen og vet å si i fra hvis han har gjort noe galt, som å være utro.

9 – Du velger riktig person

Du bør lete etter en som er snill, grei og ikke minst ærlig. Gode manerer er også viktig og viser hva slags person han egentlig er. Du bør også sjekke pengeforbruket hans. Liker du å spare og han sløser penger vil forholdet aldri vare.

10 – Kjærlighet er det viktigste

Du vet at uansett hva det måtte være så er kjærlighet det viktigste. Hvis du blir god og varm inni deg når du tenker på han, kan du gi opp jakten og si deg fornøyd med resultatet.

Ute etter en flørt, nye venner eller bare noen å chatte med? Registrer deg på Side2 Date du også og møt tusenvis av andre likesinnede! Klikk her.

www.ivillage.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.