RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10 tips til sommerdaten

Sist oppdatert:
Sjekk våre tips til de mest romantiske sommerdatene.

Planlegg en dagstur
Har du allerede truffet din sommerflørt, kan dette være en bra overraskelse i finværet. Lei en båt og padle rundt. Fiske er både avslappende og koselig, og gir dere sjansen til å bli bedre kjent. Alternativt kan en skikkelig «roadtrip» gjøre samme nytten, både ved fint og dårlig vær.

Tivoli
En god måte å bli kjent på og å unngå eventuell pinlig stillhet. Er du gutt, vinn en bamse til din sommerflørt og tilby armkroken og trøst hvis berg- og dalbanen blir for skummel.

Utekafé
Den klassiske daten, men supplert av solskinn utendørs. Stemningen blir mer uformell, og man kan sitte og se på mer eller mindre rare folk som går forbi.

Stranden
Om været tillater det, tilbring dagen på en strand. Slapp av, spill ball, bygg sandslott og bli brun. Er man heldig er det muligheter for den klassiske «kan du smøre meg på ryggen?».

Piknik
Klisjéaktig nok, men like fullt en klassiker som fungerer. Pakk nistekurven og et teppe, og dagen er satt. En flaske vin setter prikken over i-en.

Utendørskonsert og dans
Krever litt av økonomien, men er nok vel verdt pengene. En koselig middag først, og deretter konsert og dansing legger til rette for en vellykket date. Kanskje avsluttes kvelden på flørtende og romantisk vis?

Camping
Er dere av typen som ikke kimser av et myggstikk eller ti? Ta med telt og overnatt et passende sted. Middag for to fikses enkelt med suppeposer og termos, og tepper og kroppsvarme gjør natten lun og koselig.

Fotballkamp
Eller basketball, tennis eller hva som helst. Er dere begge sportsinteresserte, kan dette være drømmedaten. Det er bra å dyrke deres felles interesser, og er en god måte å bli kjent på om sommerromansen er av nyere dato. Mye adrenalin og lidenskap fra kampen kan tas med hjem senere.

Se på utsikten
Nok en velbrukt, men effektiv klisjé. Finn en utsiktspost, og tilbring hele kvelden med koseprat og dype blikk. Ta med et teppe om det skulle bli kaldt.

Hjemmekveld
Været er ikke alltid til å stole på, og er uhellet ute og regnet øser ned, hvorfor ikke tilbringe dagen inne? Lag middag sammen, lei filmer og bare slapp av. Uformelt og koselig.

Har du ikke truffet din utvalgte sommerflørt ennå? Få nye og spennende bekjentskaper på Spraydate.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere