RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

10.000 sier nei til bybane

(Bergen Kommune)
Mer enn 10.000 mennesker har skrevet under på at de ikke vil ha bybane i Bergen. Dette er en fjerdedel av det Folkeaksjonen mot bybanen håpet på.

Det var denne uken at Folkeaksjonen mot bybanens underskriftskampanje passerte 10.000 underskrifter, skriver Bergensavisen. Underskriftene samles inn for å overtale politikerne til en folkeavstemning om den planlagte bybanen.

10.000 underskrifter er en fjerdedel av det folkeaksjonen håpet på da de satt i gang kampanjen, likevel er ikke aksjonslederen skuffet.

- Nei, man må jo sette seg høye mål om man skal oppnå noe. 10.000 er likevel mange, forteller aksjonsleder Magnhild Almelid til avisen.

I morgen avsluttes underskriftskampanjen, og på tirsdag vil politikerne motta listene med navnetrekkene til alle som vil ha en folkeavstemning.

- Det er vanskelig for lokalpolitikerne å lukke øyne og ører for dette. Gjør de det vil det få konsekvenser ved neste valg. De må lytte til grasroten, sier Almelid.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere