*Nettavisen* Nyheter.

11 erogene soner du ikke har tenkt på

TIPS: Nettstedet askmen.com setter fokus på 11 av de kvinnelige erogene soner. Foto: (Crestock)

Det er mange veier til en kvinnes hjerte...

(SIDE2): Menn er som kjent ganske enkle av seg når det kommer til erogene soner.

Likevel finnes det lenger ingen unnskyldninger for en herre når han skal glede sin kjære dersom han følger disse 11 tipsene under.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Håret
Det er ikke bare for å se bra ut at kvinner går ofte til frisøren. Selve prosessen med vask, klipp, farge og styling kan faktisk være en avstressende aktivitet. Om du stryker henne forsiktig gjennom håret i sofakroken og masserer hodebunnen hennes vil hun smelte helt.

Nakken
Selv om nakken kanskje ikke regnes for å være et åpenbart seksuelt område nå til dags, var det faktisk et hovedfokus hos menn i oldtidens Japan siden det var en av de få kroppsdelene som ikke var dekket av klær. Undervurder likevel aldri kraften av noen forsiktige berøringer og kyss i nakkeområdet ned til skuldrene.

Kravebeinet
Hvorfor ikke gi denne undervurderte kroppsdelen litt oppmerksomhet mens din kjære fortsatt har klærne på? Knepp opp skjorta hennes så bare kravebeinet vises og kyss henne forsiktig der. Når klærne er kastet, kan du også komme tilbake til stedet for å minne henne på hvor forventingsfull du ble av å starte med kravebeinet.

Nedre rygg
Når du skal guide din utkårede gjennom en folkemengde er å holde henne nederst på ryggen den beste måten å gjøre det på. Dette viser henne at du er beskyttende uten å overdrive. Og når dere er alene vil det å kysse henne nederst ved ryggmargen alltid øke pulsen hennes.

Artikkelen fortsetter under bildet

Klikk på bildet for å forstørre.

Fotmassasje
Gjør du dette riktig vil hun elske deg. Bruk massasjeolje eller lotion, og gi både anklene og tærne hennes like mye oppmerksomhet som resten av føttene. Det er likevel greit å spørre først, siden hun kanskje ikke er helt komfortabel med nærkontakt helt der nede.

Bak knærne
Mange menn tenker ikke på dette som en erogen sone i det hele tatt. Men om du beføler henne forsiktig på baksiden av knærne under skjørtet på et offentlig sted, vil hun garantert være klar for kos når dere kommer hjem.

Håndflatene
En kvinnes håndflate er et harmløst sted å gi henne litt oppmerksomhet uten at det vekker oppmerksomhet for de rundt dere. Å stryke henne forsiktig på innsiden av hånda med en finger vil gi henne frysninger og samtidig få deg til å fremstå som en sensitiv og oppmerksom fyr!

Øreflippene
Berøring, kyssing - ja, til og med litt biting - rundt eller av øreflippene er en sikker vinner. Dette er et veldig sensitivt område, men ikke overdriv. Hun vil garantert bli grinete om hun plutselig har tunga di inne i øret...

Innsiden av lårene
Å kysse eller berøre innsiden av lårene hennes uten å nærme seg det ultimate nytelsesstedet er en sikker måte å få henne opphisset på. Forsøk å kom så nærme det vaginale området du kan før du trekker deg tilbake.

Hoftebeina
På samme måte som på innsiden av lårene vil berøring av hoftebeina være svært opphissende for henne. Men pass på at du motstår fristelsen av å gå hele veien. En god teknikk for å få til dette er å forlate området med jevne mellomrom for å fokusere på andre kroppsdeler.

Kilde:askmen.com

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.