RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

11 fjortiser fylleanmeldt

Den rusfrie tradisjonelle høstfesten på Exodus onsdag endte som vanlig i et fyllekalas på gaten utenfor. 11 ungdommer under 18 år ble anmeldt for fyll.

200 ungdommer sto samlet utenfor Ditlef og Exodus i Rosenkrantzgaten onsdags kveld. Disse kom ikke inn på den rusfrie høstfesten fordi de hadde drukket alkohol. 11 av dem ble anmeldt for fyll og bråk ute på gaten. Den yngste av dem var 15 år gammel. 120 flasker øl ble beslaglagt under den samme festen, skriver Bergensavisen.

- Uten unntak har det vært mye fyll og bråk på disse arrangementene. Inne går det jevnt over greit. Men det er de som står utenfor som skaper problemer, sier leder for ungdomsseksjonen på Sentrum politistasjon Svein Bjørn Losnegård til BA. Han mener det ville ha hjulpet hvis foreldre hadde kommet til stedet for å se hva som foregår ved neste arrangement.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere