11 forskjellige målscorere

09.05.10 13:52

Sjekk statistikken for 2010-sesongen her

Med 2-1-seieren borte mot Kongsvinger lørdag har Vålerenga scoret 18 mål så langt i sesongen. Luton Shelton og Bengt Sæternes scoret sine første mål for sesongen, og så langt har hele 11 Vålerenga-spillere notert seg i målprotokollen.

Moa involvert i mye

Freddy dos Santos noterte seg for sesongens andre målgivende pasning da han slo innlegget til Shelton på 1-0 i første omgang. Forsvarskollega André Muri er også oppe i to målgivende pasninger denne sesongen, etter at han stusset til Sæternes på vinnermålet.

Mohammed Abdellaoue er Vålerengas toppscorer så langt i sesongen med fem scoringer. Han har også notert seg for tre målgivende pasninger, noe som betyr at Moa klart leder poengstatistikken i klubben og har vært direkte involvert i åtte av Vålerengas 18 mål så langt i sesongen.

Muri og keeper Lars Hirschfeld er de eneste spillerne i troppen som har spilt samtlige Tippeligaminutter denne sesongen.

To nye i faresonen

Stefan Strandberg er den eneste VIF-spilleren som har fått rødt kort denne sesongen, etter to gule mot Brann i Bergen. Han er også den eneste spilleren som har sonet karantene for kort i Tippeligaen. Bojan Zajic har sonet karantene etter utvisning for Vålerenga 2 i 2. divisjon.

Mot Kongsvinger fikk både Luton Shelton og Dawda Leigh gult kort, og er begge oppe i to gule kort så langt i sesongen. Dermed er de, sammen med Kristofer Hæstad, Mohammed Fellah og Stefan Strandberg kun ett gult kort unna å måtte sone karantene.

Sjekk statistikken for 2010-sesongen her

Berre nærmer seg Hovi

Freddy dos Santos passerte tidligere i sesongen Tom Henning Hovi med flest kamper på toppnivå for Vålerenga igjennom tidene. Kongsvinger-kampen var dos Santos sin 184. Vålerenga-kamp på toppnivå, og han ligger med det seks kamper foran Hovi.

Morten Berre kan også passere Hovi denne sesongen. Mot Kongsvinger var han på banen for 169. gang på toppnivå for Vålerenga, og Berre mangler med det kun ni kamper på å tangere Hovi.

Sjekk oversikten over flest VIF-kamper her

For mer VIF-statistikk - klikk her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Dagfinn Limoseth - Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.