*Nettavisen* Nyheter.

1.100 Nav-ansatte får faglig påfyll

Bergen (NTB): 1.100 Nav-ansatte i Hordaland skal onsdag og torsdag samles for første gang siden etaten ble etablert. Målet er å gi de ansatte faglig påfyll og gjøre dem stolte av å jobbe i nettopp Nav.

06.11.13 08:49

De 1.100 ansatte skal møtes til faglig seminar under storsamlingen som også inneholder underholdningsinnslag. Senere på kvelden skal de ansatte spise treretters middag. Deretter blir det show. Underholdningen er foreløpig ikke kjent, men Nav lover et variert program med kjente norske artister. Festregningen blir på 2,2 millioner kroner, skriver Bergensavisen.

- Kostnadsrammen ligger på om lag 2.000 kroner per ansatt for hele samlingen. Dette inkluderer også overnattingskostnadene til om lag 200 ansatte, sier fylkesleder i Nav Hordaland, Anne Kverneland Bogsnes.

Hun forsvarer pengebruken og sier det er første gang siden Nav ble etablert at de ansatte kan samles på denne måten. Poenget er å gi de ansatte faglig påfyll og få dem til å kjenne følelsen av å være stolte av å arbeide i Nav, legger hun til.

Samlingen fører til at alle Nav-kontorer i Hordaland holdes stengt enten onsdag eller torsdag. Arrangementet er delt i to grupper slik at Nav-klienter kan oppsøke et åpent kontor hvis det de vanligvis bruker, er stengt. Strategisk rådgiver i Nav Hordaland, Frode Storvik, legger til at det som vanlig vil være mulig å kontakte Nav via telefon. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.