RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

12 tatt i mc-aksjon

(Avisa Nordland)
Sist oppdatert:
12 personer er pågrepet.

I morgentimene onsdag ble 12 personer pågrepet av politiet mistenkt for brudd på narkotikalovgivningen, skriver AN.no. Beslag som ble gjort av politiet i dag underbygger denne mistanken, heter det i en pressemelding fra politiet.

Narkotika

De pågrepne har alle tilknytning til motorsykkelklubben Turnout på Fauske. Flere er tidligere straffedømt for blant annet narkotika og ulovlig besittelse av våpen, melder politiet.

Tidligere i sommer aksjonerte politiet da mc-klubben holdt fest i sine lokaler på Finneid.

Nå må de svare for en rekke forhold knyttet til påstått kjøp, salg og oppbevaring av amfetamin og andre narkotiske stoffer.

Kontakt med HA

Det er ikke første gangen politiet har fokus på MC-klubben Turnout. Under klubbens 20-års jubileum i juli kom det tydelig fram at klubben har etablert kontakt med 1% klubben Hells Angels.

Det er informasjon som er kommet fram under og i etterkant av denne festen som danner grunnlaget for politiets aksjon i dag.

Politiet ser ikke bort fra at flere personer vil bli pågrepet i denne saken.

Politiet har uttrykt bekymring for etablering av HA på Fauske.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere