RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1200 vil delta i Slankekrigen

Sist oppdatert:
TV Norge har fått rekordmange henvendelser fra folk som vil delta i Slankekrigen til høsten. Men bare fem blir valgt ut. - Motivasjon er stikkordet, sier kanalen.

(SIDE2): - For denne typer programmer er dette veldig bra. Og det er bare seriøse søkere, sier informasjonsmedarbeider Ingrid Medhus til Side2.

Hele 50 personer er blitt innkalt til intervju, og nå står kanalen igjen med 18 stykker som skal til legesjekk og psykologsamtale.

Hva leter dere etter?

- Det blir en helhetsvurdering av søkeren, men først og fremst er det viktig at personen er ekstremt motivert, og villig til å gjøre dette på tv.

- De må ha potensiale til å kunne gå ned, og må være mennesker som kan levere på tv-skjermen. At de er verbale, og klarer å formidle tanker og følelser i tv-skjermen er viktig, sier Medhus.

Det har kommet kritikk for at kanalen lager underholdning av at folk sliter med ekstrem overvekt. Men de som har sett den amerikanske versjonen på TV Norge, har vært veldig positive, fordi man ser der at også deltagerne er veldig positive til at de får være med, påpeker Medhus.

- Det var også mye bråk i forhold til «Tjukkholmen» før det startet, men så ble det stille etterpå når man ser hva det er.

Hemmelig sted

«Slankekrigen» skiller seg fra «Tjukkholmen» ved at konkurranseelementet er sterkere, og en person blir stemt ut hver gang. Programserien skal sendes på TV Norge til høsten. Opptakene starter i mai og går utover forsommeren. Det er fortsatt hemmelig hvor serien blir filmet, men Medhus kan avsløre at deltagerne har fått beskjed om at de må ha med seg pass.

- Det er et fantastisk sted, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere