RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 år gammel surfer drept av hai

DREPT: 13 år gamle Elio Canestri ble drept av hai på øya Reunion søndag.
DREPT: 13 år gamle Elio Canestri ble drept av hai på øya Reunion søndag.
Sist oppdatert:
Kastet rundt og revet i filler.

Den 13 år gamle surfe-talentet Elio Canestri ble drept av en hai da han surfet på den franske øya Reunion i det indiske hav søndag. Den unge gutten var 15 meter ute i vannet da et stor hai angrep brettet hans fra undersiden.

Canestri havnet i vannet. Vitner forteller hvordan gutten ble slengt rundt i vannet før haien bet seg fast i magen hans og svømte med ham lenger ut på dypet, skriver The Mirror.

Den anerkjente surferen Jeremy Flores, som kommer på Reunion, la ut en post på Facebook søndag morgen der han fortalte at surfe-talentet Canestri var gått bort.

ANOTHER shark attack in Reunion island this morning. 13 years old Elio was one of our best up and coming surfer. Words...

Posted by Jeremy Flores on Sunday, April 12, 2015

Redningsarbeidere var raskt i vannet med en båt, og Canestri ble reddet i land. Han var da allerede død. Haien hadde revet et ben og en arm av gutten, samt et stort stykke av torsoen hans.

Angrepet er det sjuende haiangrepet ved Réunion med dødelig utfall siden 2011. Ni andre har blitt angrepet men overlevd i denne perioden.

Angrepet skjedde ved Cap Homard på vestkysten av øya. Dette er et sted der man vanligvis ikke bader, nettopp på grunn av fare for hai. Bading og andre aktiviteter er bare tillatt i visse områder utenfor øya.

Reunion er en liten øy som ligger øst for Afrika og Madagaskar i Det indiske hav. Du kan se kart nedenfor.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere