RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13-åring avhørt etter bombetrussel i Sarpsborg

Sarpsborg (NTB): En 13 år gammel gutt har forklart at han visste at det ville bli framsatt en bombetrussel mot Hafslund skole i Sarpsborg mandag, men nekter for at han sto bak.

13-åringen ble hentet ut av klassen og tatt med til politihuset for avhør etter mandagens bombetrussel, som førte til at 700 elever ble evakuert fra skolen.

Gutten har erkjent at han sto bak en bombetrussel mot samme skole like før sommerferien, men nekter for at han står bak trusselen mandag, skriver Sarpsborg Arbeiderblad.

I bombetrusselen som kom i 12-tiden på dagen ble det hevdet at fem bomber skulle detoneres på skolen klokka 14 sammen dag.

- Gutten har i avhør forklart at han ikke står bak mandagens bombetrussel, men har forklart at han visste om at det var en person som han har kommunisert med på Skype som kom til å sende en slik trussel. Han har i avhør forklart at han frarådet vedkommende å sende en slik trussel, men meldte ikke ifra til noen om det han visste, sier fungerende kriminalsjef Sigmund Andersen i Sarpsborg-politiet til avisen.

Trusselen kom fra en server i utlandet, og Kripos er dermed koblet inn i etterforskningen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere