Gå til sidens hovedinnhold

13-åring gjorde alt galt på mopeden

Det er alltid noen som bryter lover og regler for kjøring.

MANGLERUD POLITIDISTRIKT: Litt før klokken 22 mandag kveld stoppet politiet en alt for ung mopedist. Han hadde heller ikke hjelm på seg. Dette skjedde i Martin Linges vei på Bogerud.

Da kjøretøyet heller ikke var registrert og det gikk fort, ble det anmeldelse på den unge føreren.Av andre saker fra Manglerud-politiets logg kan nevnes:

Påkjørt bakfra

Mandag klokken 18 kom det melding om trafikkuhell med personskade.

Dette hadde skjedd på Store ringvei ved Bryn senter. En bil var påkjørt bakfra. Passasjer i den ene klaget på smerter i nakken, men ikke mer enn at vedkommende kom seg selv til legevakten.

Det ble gjort et førerkortbeslag.

Stjal bil og PC

Mandag kveld kom det melding om innbrudd i en enebolig i Enebakkveien ved Stensrud. Om det hadde vært noen inne i huset, er noe uklart. Men det var stjålet en bil fra stedet og en PC.

Tre fulle gutter

Natt til tirsdag kom det melding fra Shell på Mortensrud. Tre fulle gutter var innom stasjonen og bråkte. De hadde bestilt seg mat, men forsvant uten å ta den med seg og heller ikke betalte de for seg. De var borte da politiet kom til stedet.

Ikke innbrudd

Innbruddsalarmen gikk i et hus i Kringkollen på Oppsal tirsdag morgen. Politi og vekter tok seg inn i huset. Her var det ikke tegn på innbrudd, og beboere i 2. etasje var tilstede.

Stakk fra politiet

Politiet forsøkte tirsdag litt før klokken 13.30 å stoppe en bil i Solbergliveien på Oppsal. Det var føreren ikke interessert i. Bilen ble funnet igjen i Ole Deviks vei på Bryn, men uten fører.

Politiet hadde tålmodighet og dro til en bopel på Bøler som kunne knyttes til bilen.

Der dukket etter hvert en 24 år gammel mann opp, og måtte innrømme at det var han som hadde stukket av. Han hadde ikke førerkort, og ble anmeldt.

Gikk på togskinnene

Også tirsdag kveld kom det melding til politiet om at noen gikk på togskinnene fra Nordstrand stasjon og mot Ljan.

Politiet kom etter hvert over to personer utenfor gjerdet. Om de hadde vært på innsiden er noe uklart.

Ikke innbrudd

Litt før klokken 03 natt til onsdag gikk innbruddsalarmen i Meny-butikken på Holmlia senter.

Politiet tok seg inn sammen med vekter. Der var ingen å se og heller ikke var det tegn på innbrudd.

Reklame

Dette har aldri vært mer populært enn nå