*Nettavisen* Nyheter.

13-åring utskrevet fra sykehus etter gokartulykke

Rakkestad (NTB): En 13 år gammel svensk gutt som lørdag kveld ble sendt til Ullevål sykehus etter en gokartulykke i Rakkestad i Østfold, ble søndag morgen utskrevet.

Ulykken skjedde på Rudskogen Motorsenter i Rakkestad kommune i Østfold. Gutten ble sendt til Ullevål sykehus. Sykehuset opplyste lørdag kveld at han var påført alvorlige skader.

Gutten hadde pådratt seg brudd i et ribben og fikk noen blåmerker på kroppen. Søndag morgen ble han skrevet ut fra sykehuset etter grundige undersøkelser, opplyser Norges Bilsportforbund.

Ulykken skjedde i en sving på gokartbanen.

- Det var to-tre gokarter som hektet i hverandre i første sving etter starten i et løp, og en av disse slo rundt. Det var, som reglene tilsier, både lege og ambulanse ved banen, og disse var på plass ved ulykkesstedet etter bare sekunder. Gutten klaget på smerter i rygg og bryst, og dermed valgte legen å rekvirere legehelikopter, sier assisterende generalsekretær i Norges Bilsportforbund, Hallgeir Raknerud.

Han forteller at forbundet søndag formiddag var i kontakt med 13-åringens far og at familien da var på vei hjem til Sverige. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.