Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 av disse får sparken

Foto: (TVNorge)
Sist oppdatert:
Fredag presenteres deltakerne i den norske versjonen av «The Apprentice» - serien Donald Trump hadde stor suksess med i USA. Se bilder av alle kandidatene.

(Bildet: Christine er én av 14 deltakere som søker toppjobb i Inger Ellen Nicolaisens konsern.)

Over 2000 nordmenn søkte på toppjobben i Inger Ellen Nicolaisens Nikita-konsern. 14 kandidater ble plukket ut. 13 får sparken.

«Du har sparken»
Én stikker av med drømmejobben med en årslønn på én million kroner. TVNorge setter snart i gang norgeshistoriens lengste jobbintervju i «Kandidaten».

Klikk her for å lese hva Inger Ellen Nicolaisen synes om å finne ledere på tv

Inger Ellen Nicolaisen leder selv realityshowet «Kandidaten» fra direktørstolen. De 14 kandidatene, syv menn og syv kvinner, bor sammen i en tidligere ambassade i Oslos mest fasjonable strøk.

De deles inn i et herre- og kvinnelag og må hver uke gjennomføre en oppgave Nicolaisen gir lagene. Det tapende lag må innfinne seg i styrerommet der en av dem får klar beskjed: «Du har sparken».

Premiere mandag
Oppgavene er svært varierte og fra forskjellige sider av forretningslivet som salg, eiendom, promotering og veldedighet.

Her kan du si hva du mener om «Kandidaten».

Serien har premiere 7. februar. Da får de to lagene beskjed om å tjene mest mulig penger på et bestemt produkt gjennom kjøp og salg. Jentelaget viser fort at forretningslivet ikke lenger er mennenes domene.

I USA har forretningsfyrsten Donald Trump vært de håpefulle kaksekandidatenes læremester, men han har trukket seg etter to sesonger.

Snart overtar Martha Stewart rollen som toppsjefenes toppsjef. Hun soner for tiden en fengselsstraff for økonomisk utroskap, og det er usikkert når opptakene til den tredje amerikanske sesongen begynner.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!