RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

13 hemmelige permer om Quick

Sist oppdatert:
- Gjemte opplysninger kunne frifunnet Quick.

Tretten permer med etterforskningsmateriale om drapsdømte Thomas Quick er i hemmelighet gjemt bort på politihuset i Sundsvall, ifølge SVT-journalisten Hannes Råstam.

Opplysningene kunne ha frifunnet Quick, mener journalisten.

Thomas Quick er dømt for å ha drept åtte personer. Han har i tillegg i avhør innrømmet over 20 andre drap, som han hevder å ha begått i Sverige, Norge og Finland.

I flere TV-reportasjer Råstam laget i fjor trakk Quick tilbake alle sine tilståelser.

Permene med Quick-materiale ble funnet for kort tid siden, og ifølge Råstam viser funnet at politiet har hemmeligholdt store mengder materiale som beviser at Quick løy da han innrømmet drapene på 90-tallet.

Under rettssaken mot Quick forklarte hans psykoterapeut at Quick begikk drapene på grunn av overgrep fra foreldrene under oppveksten.

I materiale som nylig ble funnet i Sundsvall er det blant annet fjorten avhør med Quicks søsken. Der tilbakevises hans forklaringer om vold og overgrep i hjemmet, ifølge Råstam. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere