RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

130 000 mobile lesere

Sist oppdatert:
I løpet av mai måned hadde TV 2 Nettavisens mobile nyhetsløsning over 130 000 lesere. De fleste er innom over tre ganger hver eneste uke.

TV 2 Nettavisen lanserte for kort tid tilbake sin nye mobile løsning, og dette har på kort tid blitt en stor suksess. Nils Borhaug er strålende fornøyd med resultatet:

- Vi har et rikt og variert innhold, og en unik løsning som tilpasser innholdet til den mobilen/skjermen brukeren har. Dette har ført til en enorm vekst og svært høy bruk.

Produktspekteret på TV 2s mobile portal er i dag nyheter, sport direkte, gratis sms og flere andre populære tjenester. Likevel stopper ikke utviklingen der:

- Vi lanserer oddskamper på sport direkte, astrologitjenester, spraydate og mye mer i løpet av sommeren og høsten, lover Borhaug.

Når det gjelder hvilket produkt man er mest fornøyd med er det ingen tvil:

- Fotball Direkte! i kombinasjon med 'Min TV 2 mobil'. Dette er norges beste live-tjeneste for mobil, og den blir stadig forbedret. 'Min TV 2 mobil' er et brukergrensesnitt der bruker kan bestille, avbestille og få informasjon om de tjenestene vi har tilgjengelig. Dette er tjenesten som gir fotballidioten den fulle og hele oversikten når han er tvunget i en situasjon der TV/radio ikke er tilgjengelig.

Her kan du teste TV 2s mobile løsning

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere