RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

1300 facebookfans på tre dager

Hallvard Tøllefsen er blitt poppis på facebook. Han tror det er fordi han er klønete.
Hallvard Tøllefsen er blitt poppis på facebook. Han tror det er fordi han er klønete. (TV 2)
Sist oppdatert:
Og nå skal 70-åringen fra «Da damene dro» skaffe seg internett.

(SIDE2:) Med over 800.000 seere i snitt er «Da damene dro» blitt en formidabel seersuksess for TV 2, noe hovedpersonene også har fått merke.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Dog er Hallvard Tøllefsen (70) den første som har fått egen fangruppe på facebook, men der har medlemstallet til gjengjeld eksplodert. Siden guppen ble opprettet på lørdag har over 1.300 mennesker erklært seg som fans.

- Bare artig
- Jeg er helt overgitt, det har jo gått rett til himmels, det synes både jeg og kona, humrer den populære pensjonisten.

- Men vi synes det bare er artig og folk ringer og forteller hvor mange folk som har meldt seg inn. Vi har jo ikke det der, så nå er vi på vei inn til Finnsnes for å skaffe oss dette utstyret til internett, forteller Hallvard.

Helt grønn
Han innrømmer at han er helt grønn på den moderne teknologien, men at han heldigvis har flere barnebarn som kan hjelpe til.

- Vi må jo prøve å følge med på disse greiene. Akkurat nå går det bare rett over hodet på meg, ler han.

70-åringen forteller at han aldri hadde forventet seg så mye oppstyr som det har blitt etter at dokusåpen hadde premiere for to uker siden.

- Men jeg er bare positiv til alt som har skjedd, det utrolig artig.

Klønete?
På facebook gruppen er det blant annet hans mange uttalelser som har vakt begeistring. Flere eksempler er trukket fram, blant annet:

«Æ sett mæ no bare ned her i go'stolen... å tenke...», «Sjølvlaga meddag... det ekje nåkka spøk...» og «Når det gjeld oppvaskmaskinen, så har æ aldri hatt klea i den...ikkje har æ starta den og ikkje har æ stoppa den».

Selv tror Hallvard at populariteten skyldes at han er litt klønete.

(artikkelen fortsetter nedenfor bildet)

- Det er sikkert flere folk som tenker «Er han virkelig så dum? Har han aldri lært disse tingene?», men det er bare sånn det har vært med oss. Jeg har jobbet ute og kona mi Gerd har jobbet hjemme, og det har fungert veldig bra i vårt ekteskap. Det har vi vært enige om, forteller han.

Serverer middag
Men mens kona var på Malta, måtte alikevel Hallvard bryne seg på huslige plikter. I kveldens episode skal han både vanne blomster, støvsuge huset og lage middag til alle barnebarna.

- Jeg er jo veldig glad i pølse, og tenkte det var mest lettvindt, forteller nybegynnerkokken som serverte middagspølse med brunsaus, kokt potet og kokte gulrøtter, samt dessert.

- Jeg fikk skryt av dem etterpå, så jeg tror det falt i smak, ler han.

Fornøyd
Hallvard forteller at de aller fleste på Husøy er fornøyde med både serien og oppstyret som har kommet i etterkant.

- Jeg tror ikke at noen føler vi har blitt feil fremstilt. Det som eventuelt blir feil, er jo det man har gjort selv, sier han.

Se «Da damene dro» på TV 2 tirsdager klokken 20.00

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere