*Nettavisen* Nyheter.

14-åring har anmeldt voldtekt på fotballturnering i Danmark

VOLDTEKT: En 14 år gammel jente har anmeldt en voldtekt under den danske fotballcupen Fanø Sommercup. Illustrasjonsbilde. Foto: Erik Johansen (NTB scanpix)

En 14 år gammel jente har anmeldt en voldtekt under Fanø Sommercup i Danmark.

22.07.19 15:37

Det melder den danske avisen Jydske Vestkysten. Ifølge avisen har turneringen blitt preget av flere ubehagelige hendelser.

Natt til lørdag mottok Syd- og Sønderjyllands Politi en anmeldelse om voldtekt begått mot en 14 år gammel jente i skogområdet rundt der Fanø-cupen avholdes.

Dette er ikke den første hendelsen der politiet har blitt involvert i løpet av cupen. Lørdag kveld fikk de inn en anmeldelse på et voldtektsforsøk av en annen 14 år gammel jente. Ifølge avisen skal jenta ha tisset i skogen da hun ble forsøkt dratt lenger inn i skogen av en ukjent mann, som forsøkte å dra av henne buksene.

Jenta klarte å sparke seg fri, og løp fra stedet.

Politiet har nå etterlyst en mann etter voldtektsforsøket, og ber vitner som kan ha sett eller hørt noe om å melde seg for politiet.

Litt tidligere lørdag skal en mann i 20-årene ha blitt utsatt for vold av fire menn. Mannen ble behandlet for flere skader i hodet, det melder Jydske Vestkysten.

Fanø Sommercup fant sted 18-20. juli, og det er den største femmer-fotballturneringen i Danmark. Til årets cup var over 250 lag påmeldt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.