RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14-åring tatt for voldtektsforsøk

Sist oppdatert:
Ti forskjellige kvinner har blitt forsøkt overfalt i Bergen den siste tiden. Politiet har pågrepet en 14 år gammel gutt.

(iBergen.no) Alle overfallene har skjedd i sentrale strøk av Bergen sentrum og kvinnene som har blitt rammet rapporterer alle om en meget ung gutt. Fredag ettermiddag, rundt klokken 12.30, pågrep politiet en 14 år gammel gutt.

Avhøres fredag
- Det som vil skje nå er at vi vil avhøre gutten for å sjekke om vi har riktig person. Etter det vil han bli barnevernets ansvar, forteller politiførstebetjent Carl-Petter Leganger ved volds- og sedelighetsseksjonen på Bergen sentrum politistasjon til iBergen.no.

Kvinnene har forklart til politiet at han er om lag 160 centimeter høy, tynn og spinkel, har kort kruset hår og snakker dårlig engelsk.

- Alle de ti har beskrevet ham som veldig ung, mellom tolv og fjorten år. Vi oppfatter at det skal være samme gutten som har prøvd å overfalle alle de ti kvinnene, sier Leganger videre.

Gutten har overfalt de forskjellige kvinnene i Skostredet, Kong Oscars gate, Øvregaten, Slottsgaten og Hans Hauges gate. Mandag denne uken kom han seg også inn i leiligheten til en kvinne i 20-årene på Nygårdshøyden. Gutten er mistenkt for ett voldtektsforsøk og ni mulige overfall.

Beføler kvinnene i skrittet
- Fremgangsmåten er den samme i nesten alle tilfellene. Han kommer på ofrene sine bakfra, griper tak i dem og beføler dem. Kvinnene har greid å vri seg løs, han er som nevnt tynn og spinkel. Men i flere av tilfellene har han slått til kvinnene under basketaket, forteller Leganger.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere