RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

14 timer i kø

Sist oppdatert:
Da billettsalget til Brann - Viking startet onsdag formiddag har Agnethe Leonora Johannessen (32) sittet i kø i 14 timer. Hun er både sliten og kald, men overlykkelig over å kunne sikre seg adgangstegn til det som kan bli hennes aller største opplevelse som Brann-supporter.

Allerede 21.45 i går kveld tok den ivrige supporteren turen hjemmefra og noen få hundre meter bort til Brann Stadion, der hun ble først i en etter hvert lang kø av folk som ønsker å se oppgjøret mot Viking 28. oktober.

Ved 23-tiden kom et par supportere til. Noen flere dukket opp ved midtnatt, og alle hadde en lang og kald natt foran seg, melder brann.no.

Ofret alt

- Jeg har spist og drukket lite. Da må jeg bare på do, forklarer Agnethe, som nødig ville forlate billettkøen. Hun ofrer det meste for å få se oppgjøret. De fem billettene hun får kjøpe når salget starter klokken 12.00 skal hun dele med vennene Tore, Eva og Thomas, samt onkel Reidar.

- Dette er ikke første gang jeg sitter i kø for å kjøpe billett. Jeg har gjort det flere ganger. Jeg drømmer imidlertid om å få meg et sesongkort. Kanskje neste år, sier hun med håp i blikket.

Mange i kø

Agnethe fikk i morgentimene i dag mange bak seg i køen. Drøyt 100 var på plass i 9-tiden. Det var likevel ikke så kaotisk som utenfor Galleriet i Bergen sentrum. Der var det ville tilstander. Og dessverre er det nok slik, at svært mange av de fremmøtte kommer til å gå skuffet hjem. Bare rundt 3000 billetter er tilgjengelig.

I Brann setter man utrolig pris på entusiasmen. I dag tidlig ble det delt ut regntrekk, skillingsboller fra baker Brun og kaffe til folk i køen utenfor Stadion

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere