RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: shutterstock

15 år og luksushore

15-åring tjente 140 000 kroner på to måneder – som hore.

(BIIPMAG): En tenåring fra Storbritannia jobbet som hore når hun ikke gikk på skolen.

Tjente 140 000 kroner
En engelsk tenåring fra Newcastle tjente 14 000 pund, det vil si rundt 140 000 kroner, på bare to måneder. Om dagen gikk jenta som normalt på skolen, mens om kveldene og i helgene jobbet hun som luksushore og solgte kroppen sin.

Lærer fikk mistanke
Dobbeltlivet ble avslørt etter at en lærer på skolen gjennomsøkte sekken hennes. I sekken ble jentas arbeidsutstyr funnet: Kondomer, visittkort til jentas sjef og informasjon om agenturet som tenåringen jobbet for.

Fant ikke alle pengene
Ved en razzia i huset til jentas foreldre i South Tyneside, fant politiet 8000 pund fra jentas arbeidslønn. De siste 6000 pund ville ikke 15-åringen fortelle hvor hadde blitt av.

På barnehjem
Foreldrene til den lille luksushoren dro med deres datter for noen år siden fra Øst-Europa til Storbritannia. Foreldrene har blitt siktet for hallikvirksomhet og jenta har kommet på et lukket barnehjem.

Ville tjent en million i året
Etter opplysninger fra politiet skal tenåringshoren ha sett eldre ut enn det hun egentlig er. Med en voksende liste av sexkunder skal den unge jenta antakeligvis lett ha hatt mulighet til å tjene opp mot 100 000 pund i året.

Men denne karrieren har nå blitt stoppet, i alle fall til hun blir 18 år og myndig.

Kilde:(bild.de)

Siste fra biipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere