RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring død etter skuddrama i Malmö

Foto: Kristoffer Thessman
Sist oppdatert:
Malmö (NTB-TT): En 15 år gammel gutt som ble skutt i hodet under nyttårsfeiring i Malmö i Sverige, døde søndag kveld, opplyser svensk politi.

15-åringen ble innlagt på intensivavdelingen ved Skånes universitetssykehus i Malmö med livstruende skader etter skuddramaet. Søndag kveld opplyste politiet til det svenske nyhetsbyrået TT at gutten døde av skadene han hadde pådratt seg.

Skytingen skjedde i bydelen Rosengård i Malmö like etter midnatt nyttårsaften.

- Han ble truffet med ett skudd i hodet og flere i brystet, sier vakthavende ved politiet i Malmö, Peter Martinsson, til Aftonbladet.

Etter skytingen ble et stort område sperret av, og under de tekniske undersøkelsene på åstedet er det funnet flere patronhylser. Politiet ga søndag få opplysninger om hva hadde skjedd ettersom vitneavhør fremdeles pågår. Det er uklart om det var noen øyenvitner til selve skyteepisoden.

Politiet jobber for å kartlegge 15-åringens bevegelser tidligere på nyttårsaften, hvor han var og hvem han var sammen med. Skytingen skjedde mens mange var ute for å se på fyrverkeri, og politiet har innledet avhør med mange av disse. Søndag kveld var ingen mistenkt eller pågrepet for ugjerningen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere