RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åring kollapset på Everest

Sist oppdatert:
15-årige Christopher Harris kollapset på under 7000 meters høyde på Mount Everest, da han forsøkte å bli den yngste til å klare Seven Summits.

Australierens, eller kanskje heller hans fars forsøk på å få ham opp på verdens høyeste fjell har fått nordmenn på Mount Everest til å reagere. World Wide Vikingsgutta, Frode Høgset, Petter Kragset og Johnny Brevik var nemlig med i den samme ekspedisjonen som Richard og Christopher Harris.

- Gruppe 2 startet mot Nordskaret i dag. I denne gruppen er det 4 fra Australia. Far og sønn på 15 år og et filmteam på 2. Målet for teamet er yngste som bestiger 7-summits og Guinness rekord og berømmelse.

- Etter et par timers gange fra ABC kollapset 15 åringen. De sitter for øyeblikket og vurderer om de skal prøve igjen i morgen. Etter vår mening burde de reise hjem og ikke gamble med 15-åringens liv. I løpet av siste døgnet ryktes det at 2 personer til har mistet livet på Everest, skriver de på sin hjemmeside.

Seven Summits er å klatre det høyeste fjellet på de syv kontinentene: Mount Everest i Asia, Carstenz Pyramid i Oceania, Kilimanjaro i Afrika, Mount Vinston i Antarktis, Aconcagua i Sør-Amerika, Mont McKinley i Nord-Amerika og Elbrus i Europa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere