RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

15-åringen snakket om å drepe

DREPT: En kvinnelig ansatt som natt til tirsdag ble drept på institusjonen Små Enheter i Vollen i Asker, bæres ut fra stedet. En 15 år gammel jente som bor på institusjonen, er pågrepet og siktet for drapet.
DREPT: En kvinnelig ansatt som natt til tirsdag ble drept på institusjonen Små Enheter i Vollen i Asker, bæres ut fra stedet. En 15 år gammel jente som bor på institusjonen, er pågrepet og siktet for drapet. Foto: Torstein Bøe (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Det forteller moren til den drapssiktede jenta. Hun har lenge fryktet at datteren skulle ta liv.

- Jeg visste at dette ville skje til slutt. Jeg sa til de ansatte på institusjonen flere ganger at jeg fryktet at hun ville drepe noen. Nå har det skjedd. Hvordan kan datteren min reddes ut av dette mørket? sier moren til VG.

Natt til tirsdag ble en ansatt ved Små Enheter, en institusjon for unge med behov for heldøgns omsorg og psykiatrisk overvåking, drept med kniv av en 15 år gammel bruker.

I følge henne har datteren tidligere truet politiet med machete, og de ansatte med kniv.

Den nå drapssiktede jenta har i avhør med politiet erkjent drapet. 

– Avhøret gikk greit. Men jeg ønsker ikke å kommentere hvordan min klient har det eller hva hun har sagt i avhør, utover at hun erkjenner straffskyld for drap, sier jentas forsvarer Cecilie Nakstad.


– Jeg tenker på familien til den stakkars kvinnen som datteren min har drept. Kvinnen gjorde bare jobben sin. Dette er totalt tragisk, og jeg kan ikke forestille meg den smerten familien hennes må føle. Ingen skal måtte gå igjennom dette, sier moren.

I tillegg til politietterforskningen, vil Fylkesmannen i Oslo og Akershus rutinemessig opprette en tilsynssak.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere